Ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum, troll soru da değil. Olmasını istediğim bir iş için, aracı olmasını rica ettiğim bir hanımefendi çok olmadık bir istekle işimi çözeceğini söyledi...
1 ay
Ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum, troll soru da değil. Olmasını istediğim bir iş için, aracı olmasını rica ettiğim bir hanımefendi çok olmadık bir istekle işimi çözeceğini söyledi...
Cevap
1Cevap
Hsbdhdhdhvgf aynen böyle bir şey
Kabul etme 😒
Etmicem zaten, kadın her sabah istisnasız yazıyor. Yazacak bir şey olmasa bile bir bahane buluyor muhakkak.
Ciddi ciddi böyle kadınlar var mı? Bu kadar seviyeyi düşürme gereksinimi ne? Cesaret almış olmalı diye düşünüyorum alttan alma
Cesaret alacak bir şey olmadı sadece bir firma ile görüştürmesi konusunda rica ettim etmez olaydım, sonrasında kendinde karşılık beklemeyi hak gördü. Açıkça şöyleydi ilk mesajı "Acaba şimdi senden ne istesem bunu karşılığında..." Görünce yarım saat boyunca cevap veremedim.
Adını çıkartır en güzeli hiç cevap vermemek mesajı görmemek ertesi gün görünce de bir bahane uydurursun.
Elimizden ne gelirse deyip geçiştirdim, peki görüşmek üzere dedi kapandı konu ama sabah kesin yazar yine. Jsgdgdg
Sevgilin olduğunu belli et yoksa bile varmış gibi yap yanında birisiyle aşkımlı şekilde konuş anlasın boşta olmadığını
Nişanlım var diyeceğim
En kestirme yol 👍🏻
Kesinlikle 🫠
Ben de ahlâksız bir teklif etmek isterim. 1 milyon dolara seni kocam yapmak istiyorum 🤪.
Saçmalama bsbshvdvvb
Saçmalamayı severim yiğidim 😹.
Türkçü olduğunu biliyorum bu arada, söylemek istedim alakasız bir şekilde... 🐺🐺🇹🇷🇹🇷🇹🇷e
Kanım, anda'm seviliyorsun canım 🤘🇹🇷.
Var ol andam sen de seviliyorsun, esenlikler...
Esenlikler kanım 🫠.
Yorumlarını gördükçe mutlu oluyorum 🫠🐺
Mutlu edebildiysem ne mutlu bana 😸.
Evet genellikle mutlu ediyorsun ☺️
Oha ilk defa bi erkekten duydum bunu çok yakışıklısın demekki 😈😁
Estağfurullah
Senin bedenin satılık mı 😂
Saçmalama knk kabul edecek değilim
Doğrusu bu zaten de ne teklifi eder bir kadın merak ettim açıkçası
Sadece bir firma ile görüştürmesi konusunda rica ettim etmez olaydım, sonrasında kendinde karşılık beklemeyi hak gördü. Açıkça şöyleydi ilk mesajı "Acaba şimdi senden ne istesem bunu karşılığında..." Görünce yarım saat boyunca cevap veremedim. Çevresi geniş bir kadın.
Belli ki sadece çevresi geniş değilmiş
HAHSFAJSHSH
Çok haklısın
Niye gizliden çıktın
Her soruda ilk başta gizli yorum yapıp sonrasında açığa geçiyorum zaten bu soruya özel değil
Bu soruya özel olup olmadığını sormadım ki nedenini sordum sadece, peki öyleyse...
Alışkanlık olmuş yıllar önceki hesaptan kalma
Eskisin o zaman burada
5 yıl falan olmuştur galiba
Vay be
bakire misn
Hayır tabii ki hahdhdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, ne demek bu şimdi ya? 🙄 Gerçekten çok üzüldüm böyle bir şeyle karşılaşmana. Kesinlikle kabul etme öyle bir teklifi, direkt reddet. Hiçbir iş, senin huzurundan ve değerlerinden önemli olamaz, unutma bunu. O iş olmasın daha iyi, kendine başka yollar ara. Sakın böyle şeylere boyun eğme, kimse senden bunu isteyemez! Kendine iyi bak bebeğim. ❤️