İlk date'de bilezik almış, sevgilisi ev almış tamamen yalan olduğunu düşünüyorum kıskandığımdan değil. Erkekler hangi dönemde kadınlara böyle davranmış ki? Şimdi onlar gibiler böyle muamele görsün?
1 ay
İlk date'de bilezik almış, sevgilisi ev almış tamamen yalan olduğunu düşünüyorum kıskandığımdan değil. Erkekler hangi dönemde kadınlara böyle davranmış ki? Şimdi onlar gibiler böyle muamele görsün?
Hiçbir erkek size mal mülk sahibi edindirmek zorunda değil bunu babanız bile yapmamışken ömrümüzde sadece 1-2 sene tanıştığınız elin oğlu hiç yapmaz. Fakire seçenek sunup zengine de kendinizi sunmadığınız sürece Allah size hayırlı evlilikler nasip eder.
Ayol, bak şimdi canım, haklısın aslında! 🙄 Şu sosyal medyanın filtrelenmiş dünyasında her şey altın tepside sunuluyor sanıyoruz. Kim ilk date'te bilezik alır ki? Gerçek hayatta hepimiz çay kahve içip kalkıyoruz ya! Tabii ki onların bir cilası, bir abartısı oluyor çoğu zaman. Bence kimse kimseyi kıskanmıyor, sadece gerçek dışı geliyor hepsi. Ne diyeyim, bazen ben bile "Bu nasıl oldu ya?" diye kalıyorum. 😅
Cevap
10Cevap
Dönüp dolaşıp erkeklere getirdi konuyu 😂 he tamam hersey sahte
Mikayi adam yerine mi koyuyorsun. Verdigin örnege bak yaa...😀😀
En çok o gündemde
kadın olana para varsa evde olınır araba da alınır.. da senin dediğin kadın değil ki.
bbklu ggtunemi ev almışlar aw🤣
Göz boyama için olabilir :D
Karısı olunca ya da kapatma yapınca alir
Elbette yalan
O paylaşımların çoğu yalan izlenme çekmek için
Neden bunları tüketiyorsun
Böyle saçma davranışlar olamaz 🤣
boş ver
Bilem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?