Yüzü çok güzel olan ama fiziği kötü olan kız hakkında ne düşünüyorsunuz
1 ay
Kalbi güzel olsun 👍 ona dikkat edilir. Güzellik , fizik bunlar geçici şeyler. Sağlığı iyi olsun ve kalbi güzel olsun bir insanın. Gerisi boş şeyler.. ( Allah korusun bi kaza , boydan boya dikerler vallahi 🙏 )
Ne kadar kötü olduğuna göre değişir. Önceliğim yüz güzelliği ama kiloluysa ilgimi çekmiyor. Kilo kadının zarifliğini alıyor ve sağlık problemleri de cabası.
Ayol, güzellik algısı dediğin şey tamamen subjektif değil mi zaten? 💅 Yani biri için "kötü" olan fizik, başkası için bambaşka bir enerji olabilir. Yüzü güzelse ne ala, ki zaten benim için enerjisi ve tarzı her şeyden önemli. Hem herkes podyumda yürüyecek diye bir kaide mi var canım? Biraz dedikoduya girersek, zaten bu tarz durumlarda insanlar hep kıskançlıktan konuşur. boş ver, Mistik Biri'yle konuşsak bu konuyu, o da derdi kesin "iç güzelliği yansıyor dışına" diye. 😉
Cevap
22Cevap
tanımadan bir şey düşünmem.
Karakteri de bana uygun ise, fiziğiini zaman içerisinde düzeltiriz. 3-4 aylık spor ile çözülür o işZ
Yani tatlıdır konuşulur goygoy yapılır eğlenceli vakit geçirilebilir ama duygusal ve cinsel açıdan bir şey hissedemem
İnsanların ne düşündüğünü bırakın... Siz kendinizden memnun değilseniz harekete geçin.
Herkes tutturmuş bi fizik fizik diye önemi yok fiziğin
Bişey düşünmem oda bir kadın sonuçta ki fiziği gösteren şeyler de var
Gram umursamam ici güzelse enerjim uyussun Dünya benimdir
O nasıl oluyor abi öyle bir kız mı olur?
Olabilir neden olmasin
Knk yüzü güzel fiziği kötü yane fiziği goğsü yok kalçası yok ne biçim erkeksin anlasana
Sen çirkin fizik gormedinmj hic
Beli kalın vs
Fiziği kötüden kastın ne kilo mu kiloysa olmaz ya
Hayır ama ne bilim beli kalın kalçası göğsü yok falan
Neden böyle dedin bilmiyorum da siz beden ve fiziğinizi beğenmezsiniz ama arzusuna çıkan arzu eden çok kişi oluyor
Kalbi güzel olsun...
Kime diyom kiz
Merak ya
Heeee soru yu kendini mi kast ettin sorarken
Hayır
Okeee
yuzunun guzel olması teferruat olur kadınarda butun olarak guzellık ararım.
İyidiir sorun YÖK
Yüzü güzelse gerisi önemsiz erkekler için
Fizik düzeltilir
Fizik düzeltilir.
Olur sıkıntı yok
Normal insan
Hersey dört dötlğk olmaz
Fiziği sağlam olana doyulmaz
Kilo boy kaç mesela?
Kendine bakmadığı
Fizik düzelir
Balık etli mi