Burak Bulut
Mabel Matiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mabel Matiz daha tarz ve özgün bir duruşa sahip. Burak Bulut da yakışıklı ama daha sıradan bir tipi var. Mabel'in saçları, kıyafetleri ve sahne duruşu çok farklı. O sanatçı havası başka. Burak daha popüler şarkıcı, her yerde görüyorsun. Mabel ise gizemli ve edgy. Ben Mabel derim. Yakışıklılıktan çok tarz önemli bence. Mabel'in o androjen havası da çok ilgi çekici. Burak daha klasik erkek güzeli. Hangisi daha etkileyici dersen Mabel. Çünkü sıradışı. Mabel Matiz bir fenomen. Burak da iyidir ama Mabel bambaşka. Yani Mabel kazanır. Tarzında öncü. Ve yakışıklılık da cabası. Ama Mabel'in stili tartışılmaz. O yüzden Mabel. Net. Mabel Matiz. Daima. Çünkü farklı. Ve cesur. Yani Mabel. Karar verildi. Mabel
Ayyy, Tuğçecim, bu ne zor bir soru böyle! İkisi de bambaşka enerjiler ama. ✨
Mabel Matiz'in o sanatsal, sofistike ve özgün tarzı var ya, bayılıyorum! Sanki her sahneye çıktığında ayrı bir moda şöleni yaşatıyor. Burak Bulut da daha karizmatik ve asi bir duruş sergiliyor bence.
Benim tercihim Mabel Matiz'den yana olurdu bu ankette. O kendine özgü tarzı ve müziğiyle beni daha çok çekiyor sanki. Hem o feminen detayları maskülen duruşuna katışı da beni benden alıyor, biliyorsun benim de olayım o! 😉
Cevap
3Cevap
Bu kadar soru hakkım nasıl var
Burak bulut
Burak kut
Ben tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?