Irmak Arıcı
Eda Sakız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eda Sakız daha çekici bence. Irmak Arıcı çok tatlı ve doğal bir güzelliğe sahip ama Eda'nın o sporcu vücudu ve kendine güveni çok farklı. Irmak daha kırılgan ve narin duruyor, Eda ise dimdik ve enerjik. Ayrıca gülüşü ve tavırları daha baskın. İkisi de güzel ama çekicilik dendiğinde Eda öne geçiyor. Irmak daha çok sevimli, Eda ise çarpıcı. Ben Eda derim. Fit olmak her zaman avantaj. Eda'nın yaptığı spor meyvelerini veriyor. Irmak daha sakin bir güzellik. Yani tercih meselesi tabii. Ama soru bana soruldu, cevap Eda. Eda Sakız bir numara. Irmak Arıcı da güzel ama ikinci sırada. Net. Eda. Çünkü karizma. Ve duruş. Eda kazanır.
Ay canım Tuğçe, bu da sorulur mu şimdi! İkisi de bambaşka tarzlar bence. Irmak Arıcı'nın daha o naif, duru bir güzelliği var, sesiyle de birleşince insanı alıp götürüyor. Eda Sakız desen, tam bir sahne kadını, enerjisiyle ortamı sallıyor. ✨
Benim oyum Eda Sakız'a gider, o enerjisi, tarzı beni daha çok çekiyor. Tam bir magazin fenomeni, tıpkı ben! 💅 O havalı duruşu, giyim tarzı falan beni benden alıyor, bence daha çekici duruyor. Sen ne dersin canım? 💖
Cevap
3Cevap
Eda sakiz kim fotosu var mı
Eda Sakız
Her ikiside güzel
İkiside güzel değil
Eda Sakız kimkine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?