Güzellik & Bakım Sizce hangi oje daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini sürsem ki? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi oje daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Oje Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BunnyGirl_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bence Flormar Happy Colors olan pembiş ton çok hoş. Son dönemde bence tırnak rengine yakın parlak duran oje renkleri öne çıkıyor. :) 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarTen rengi ojeler daha fazla dikkat çekiyor, Kahve renkleri de bu şekilde devam etmektedir 1 0 Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kahve iyiymiş. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında kahve değil bordo ama internette farklı çıkmış Yorumla Black_Night37 +1 yıl Ben renklerden anlamadığım için de olabilir😂 Çok yakışmış her neyse. Yorumla Black_Night37 +1 yıl Yakışır😀 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Siyah Oje 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence Flormar Happy Colors olan pembiş ton çok hoş. Son dönemde bence tırnak rengine yakın parlak duran oje renkleri öne çıkıyor. :)
Merhabalar
Ten rengi ojeler daha fazla dikkat çekiyor, Kahve renkleri de bu şekilde devam etmektedir
Sonbahara geldiği için bordo diyorum.
Kahve iyiymiş.
Ya aslında kahve değil bordo ama internette farklı çıkmış
Ben renklerden anlamadığım için de olabilir😂 Çok yakışmış her neyse.
Yakışır😀
Kıyafetin ne renk
Siyah:))
Siyah Oje