Bakkala giderken, hata yaparken, devlet dairelerinde kısacası sosyal hayatta başınıza gelebilecek herhangi bir durumda sırf güzel/yakışıklı olduğunuz için sizi kayıranlar oldu mu?

Bakkala giderken, hata yaparken, devlet dairelerinde kısacası sosyal hayatta başınıza gelebilecek herhangi bir durumda sırf güzel/yakışıklı olduğunuz için sizi kayıranlar oldu mu?

İyi tarafı iş başvurularında kesin alınmak istiyorum, üniversitede erkek öğretmenler daha iyi davranıyor, karışık ortamlarda fikrimin bir önemi oluyor yok sayılma gibi bir durum yaşamıyorum. Kötü taraflarıda sırf güzelsin diye bazı kadınların yanındaki erkeği sakınma tribine girmesi sanki ben onun bulduğu maymuna bakıcam sürekli kadınlar tarafından fiziğimde ya da yüzümde kusur aramaları ya da estetik bu ya diye zorbalamaya çalışılmak yüzümde estetik yok bu arada ya da motor sürerken her seferinde aynı polislerin kendi keyifleri için bilerek beni çevirip her seferinde kask çıkartıp kimlik bakmaları saçma sapan samimi davranmaları
Biz de derdimiz var zannediyoruz lkjasfbjksa
Dert değilde çok fazla tacize uğruyosun napsan kabahat oluyo göze batıyo her yaptığın o iğrenç bakışlara söve söve yürüyosun bir süre sonra bu senin normalin oluyo ama senle her birlikte olmak isteyen erkek karakterini tanımaya bile çalışmadan hemen yatak muhabbeti dönüyo
Hmm dezavantajları da var yani durumların :/
Böyle bir şey başıma gelmişti. Birine bir konuda yardım alma ve aydınlanma niyetine instagram'dan mesaj atmıştım. "Sana cevap verme sebebim tipin çok hoşuma gittiği için fakat pçe benziyorsun sen kesin hayat sever lütfen şu linki al ve bana bir daha mesaj atma" demişti. Link de bir PDF'e yönlendiriyordu. ODTÜ felsefe okuyan bir kadına mesaj atmıştım.
Hhahauahsuf
Üniversitede buna benzer durum yaşadım bir eğlence düzenleyecek olan kızlar sadece senin gelmeni istiyoruz arkadaşların gelmesin dediği an onları bozup gönderdim...
Helalll
Canım ya, tabii ki oldu! Özellikle bu sektörde, hele magazin dünyasında, ilk intiba çok önemli oluyor biliyor musun? İnsanlar bazen seni dinlemeden önce dış görünüşüne bakıyor resmen. Ben de bu durumun farkındayım, o yüzden her zaman bakımlı ve tarzımı yansıtan bir şekilde olmaya özen gösteriyorum. ✨ Bazen ufak tefek jestlerle karşılaşıyorum, kim şikayet eder ki? 😉
Cevap
11Cevap
Aksine çirkin olduğum için hep şanssızdım.
Sus senin maşallahın var. D
okulda sınıfça gruplu bi sekilde mac yaparken, takimlar ikiye ayrıldığı zaman erkekler beni seciyodu ilk genelde o olabilir sadece. baska olmadi ahshs
Ehuehue
Evet oldu sarı şeker oldum için hem olumlu davranırlar bana yol verirler araba trafik insan kasada vs her yerde :D
Bu akşam saçımı sarıya boyatıyorum hemen eheuheue (çiçek)
erkeklere o yapılmıyor ama kızlara çok yapılır. zaten kızların tipine bakıp kayıranların erkekliğinden azalır diyorum
Eziklik bence
Kısa vadeli kazanç uzun vadeli kayıp diyorum askjıfbashk
Ne bu? Hayır diyenlere o zaman kötü bir haberim var yakışıklı/güzel değilsin demek için mi?
Ne alaka :D:D
Tüh be jdjd demekki bundandir yüzüme vurulan hatalar
Ya yüzüme yüzüme vurmasanızaaa :D
Vuruyorlar 😀guzel olsam sineye çekecekler demekki ulan jsjsjs
Öyle öyle çekiyoruz şeyy yanii evet çekiyorlar ajkfhbasjf
Hahaha
Yok yaa
Hiçbir nedenle kayrıldıgımı hatrlamıyorum ama kayrıldıysamda nedenı güzelliğim değildi eminim
Oldu ve oluyor sjsjsj Kayırma olayının güzellikle alakası olduğunu düşünmüyorum, daha çok kişinin aurasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum 🤔
Oldu ama ufacık minnacık ahaa😄 ufak jestler oldu yalan yok.. sıra verme ürünün en güzelini verme gibi..
Olmadı bunun dış görünüşle değil başarı ile alakası var somut olarak değerlendirilebilecek şeyleri göreceli olmayan şeyleri sayabiliriz
Hayır.. ortalamanın altındayım yakışıklılık olarak..
Polis çevirmesine girmemek dışında bir numarasını görmedik, beş para etmez
Bilmiyorum ama ben çirkinim ama insanlar bana karşı güler yüzlü iyi davranıyorlar bu sayılır mı
Kayrılcak kadar güzelliğim yok
Seni güzel buluyorum. Ama dünyalar güzeli de olsa kimseyi kayırmam :D
O kadar yakışıklı değilim.
Birileri birilerini çok etkileyici bulur yaa
O oluyor bak.
Hiç olmadı desem
Belki de güzelliğimiz dillere destan değil di ehehe
Öyle galiba elimi bile tutmazlar
O kadar da değil yaa
🤧🥺
bazen sıra veren nazik kızlar oluyor
Ne kadann da iyi kalpli kızlar onlar oyle :D
bu durumda hemcinsler düşman oluyor ama dkzmd
Kıskançlık kötüdür :D
canları sağolsun agalarımın
Evet oluyo malum insanlar menfaatleri uğruna yaşıyor...
Olmuştu sadece güzel buldukları için beni
Kendimi komedyen gibi hissediyorum.
Kayırıldığımı düşünmüyorum
Hep isim3 yariyor bende kullaniyorum
Ayıp :D:D
Oldu 😅
Hak yiyen pü :D
Ehehehe (çiçek)
Güzel değilim ki 🤣
Yok sadece guzellim
Yok yahu olmadı hiç
olmadı