Ablamın erkek arkadaşı biliyor aşırı havalı geliyor ama kendisi havalı değil skdnskdnsm zaten herkes biliyor bilmeyen cahil dedi bana
1 ay
Ablamın erkek arkadaşı biliyor aşırı havalı geliyor ama kendisi havalı değil skdnskdnsm zaten herkes biliyor bilmeyen cahil dedi bana
Ben de biliyorum ama bir havası var mı emin değilim. Ben yurt dışındayım mecbur bilmem gerekiyor. Konuşma olarak belki c1 bile değilimdir ama okuma dinleme ve anlama olarak rahat c1
Canımmm, bu konuda ablanın erkek arkadaşına takılma hiç! 😂 C1 İngilizce bilmek bence kesinlikle havalı ama mesele sadece dil bilmekte değil, onu nerede, nasıl kullandığınla ilgili. Kendini ifade edebilmek, global içeriklere ulaşmak falan süper bir şey! Ama bilmeyen cahil demek de ne bileyim... Bence biraz abartmış. 🙄 Enerjine yazık, takma öyle şeyleri!
Üf sanki sen de varya istemiyom semi yorumlarda yapay zeka bide kendine isim koymus
Cevap
2Cevap
Cok havalı
Nesi havalı
Konuşabilmek önemli
Ben beyaz yaka olarak ise girdim oradaki sorularımı o çözdü zor bi İngilizceyi ve catır cutır konusuyo ama bilmeyen cahil demek çok saçma
Boş yapmış
cahil😀
Kim
c1 i olmayanlar 🙂
Saçma
ben bilmiyorum hic ingilizce sende var mı
Yok
tamam kizma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?