1 ay

Yakın arkadaşınız sizi daha önce ezikledi mi?

Bir arkadaşım var aşırı özgüvenli biri. Biz onunla ilkokuldan beri yakın arkadaşız. Aşırı popüler biri, lisede herkes onu Adriana Limaya benzetiyordu (sadece esmer) resmen fanları vardı. Arkadaşımın sevilmesi beni mutlu eder ama onu yücelten insanlar bana ezik geliyor. O da iltifat aldıkça değişti. Eskiden sürekli bana keşke senin kadar beyaz olsam keşke şuram buram seninkine benzese falan derdi. Biz liseden mezun olduk ve ben burnumu kırdım baya kötü oldu nefes alamıyordum burun ameliyatı oldum (yapmışken tamamen değişsin dedim) ve aniden değiştim büyüdüğüm için yüzüm de toplu oldu vs. Artık kimse beni tanıyamıyordu. Arkadaşım bana karşı değişti sürekli bana tenin sarı, dudağın fazla büyük vs. demeye başladı. Sonra ben 40 kilodan 50 kiloya çıktım bana çok kilolusun çok kısasın demeye başladı. Ben de bunun dediklerini biriktirdim ve başka bir arkadaşıma onun adını vermeden sence kilolu muyum tenim kötü mü vs. diye sordum o da dedi ki "knk sen aynaya bakınca başka birini mi görüyorsun?" Yani bahsettikleri ile benim alakam yoktu

Yakın arkadaşınız sizi daha önce ezikledi mi?