Herkes yaşamıştır. Lise zamanı sevdiğim bir erkek arkadaşım hatta en yakın arkadaşlarımdan biriydi ve bana açılmıştı. O şekilde görmediğimi kibarca iletmiştim.

Herkes yaşamıştır. Lise zamanı sevdiğim bir erkek arkadaşım hatta en yakın arkadaşlarımdan biriydi ve bana açılmıştı. O şekilde görmediğimi kibarca iletmiştim.

şu an öyle bir durumda olduğumu bana hatırlatın. O zamanlar şöyle düşünmüştüm : Açıldım , senin verdiğin gibi bir tepki aldım. Eğer aynı durumu ben yaşarsam karşımdaki kişiye ne olursa olsun bir şans vermek istediğim konusunda söz verdım kendime. şu an ise gerçekten böyle bir durum yaşıyorum ve karşımdaki kişiye o şansı veriyorum. Asıl merak ettiğim ise hangisinin doğru olduğunu bulmak olacak. Şimdi bana umut veriyorsun veya başka bir konu ile beni vurmaya kalkma , farkındayım ama ya doğru kişi oysa.
Doğru kişi için 3 koşul var. Sevgi, saygı ve ortak hayat görüşleri. Bunlar yoksa hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim. Sevmiyorsan sadece zamanını çalıyorsun. Şans vermek için önce kalbinin ısınması lazım. Isınmıyorsa anlamı yok.
Cevap
15Cevap
Evet universite 1. sinifta evlenme teklif etmisti. Böylece erkekle kadinin arkadas olamayacagina ikna oldum. Sizden yana bir seyler olmasa da arkadasim dediginiz kisinin duygularini engelleyemezsiniz bu sebeple en iyisi uzak durmak.
Oldu ama baştan kabul etmemek guzeldir zaten. Lise yıllarında ama kabul edemedim. Sınav süreçleri ve müsabakalarım vardı.
Hiç hoş bir durum değil, iki kere yaşadım. Kibarca reddettim.
Lisedeyken vardi arkadasliklar yakin arkadasliklar sonrası. Normaldi. Lisedeyken cok basima geldi
Evet. İnanılmaz iyi anlaşırdık fakat niyeti bozdu. Yollar ayrıldı en sonunda
Evet hatta yakın bi zamanda tekrar açıldı aynı kişi asla pes etmiyo
Açıldı. Sevgili olduk sonra. Güzel de gitti aslında, iyi anlaştık. Zaten iyi anlaşıyorduk, malûm...
Arkadaslarıma cızgim nettir böyle bir adım atmalarına fırsat vermem.
Oldu çocuğa çirkin ve kisasin defol diyip reddetmistim lise zamaninda
Bana kim acila bu tpim ve 165 boyumla bir kız bana aşık olursa ya vizyonsuz ya kördür
Belki de sende senin göremediğin ışığı görmüştür, olamaz mi? Benim eski sevgilim benden 3 cm kısaydı.
@Eskidensarisindim yav he he bunlar boş avuntu senden kısaysa parası vardır
@Eskidensarisindim yemek yediğin anda beni karşında görsen tiksinmekten iştahın kapanır klavyeden boş teselli verme
Aynen 22 yaşındayım ve 18 yaşındayken beraber olduğum çocuk çok zengindi :d haklisin seni seven vizyonsuzmuş çekilmez bir adamsın söylemedim say by
@Eskidensarisindim ha işte dürüst olduğun için teşekkür ederim
Lisede başıma gelmisti görüşmeyi kestim
Evet kötü bi durumdu benim için
Yaşamayan yoktur
Maalesef evet.
Ev boş değildi. Kibarca reddettim
Ben bu yaşımda yaşadım
Evet ama kabul etmedim
Evet
Yakın arkadaşlarımın hepsi bana açıldı
Lisedeyken çok oldu
evet kibarca reddetmiştim