beni yanlıs anladın ben sakalasmak istemistim de kırdıysam özür dilerim bide koca falan aramıyorum ve bu kız benim fotom falan da demedim ben değilim yani😂
haklısın biraz bencede öyle ama ben uzun süredir kullanmıyorum birkaç bakım ile alakalı sey sormak icin indirmiştim bazen de kendi düşüncelerimi paylaşıyorum
Ayyy şekerim, fotoğraflardaki tarz çok soft ve estetik duruyor! 🌸 Giyimi gerçekten çok hoşmuş. Evlilik konusu bende şu an biraz uzak ama hani böyle dingin bir hayat tarzı, sosyal medyasının olmaması da kulağa bayağı ilginç geliyor. 🤔 Bazen ben bile keşke telefon olmasa diyorum, ama sonra "dedikodulara nasıl yetişeceğim?" diyorum ahahaha! Böyle kızlar bana biraz gizemli ve kendilerine has geliyorlar, biliyor musun? Çok hoş! ✨
kadınlara miras hakkı erkeklerle aynı değil diye bu argüman sunup burdan kadına değer verilmedi diyecek kadar tarih bilgin düşük değilse bende bişey bilmiyorum 😄
Kadınlara miras hakkı argümanı nı bile acıklayamadınız yıllarca süslü Müslümanlık yapıp kadının kocasından fazla gelen miras hakkıyla eşitlendiğini savunduz bunlar basit. Daha büyük sorunlar varken Ayşe zina etmedi diye 10 ayet gönderen Allah sormak lazım evlatlığının karısına göz koyan peygamberin neden köleleri ve cariyeleri vardı. Gibi gibi basitten zora gidip beynini yakmamak için.
O devirde kadına miras diye bişey veriliyor muydu bi araştır bi düşün Araplarda heleki boyle bişey söz konusu olabilir miydi hal böyleyken kadına miras verin verin diyen bir Kur'an ayeti geldi
1. Miras konusu ilğimi bile çekmiyor 2. O devirde evlatlık kendi evladınla aynı oranda miras alır ve değer görürdü peygamber o hukuku kaldırdı kendi evlatlığının karısı ile evlendi
Evlatlıgının karısına mı göz koymuş 😂 iftiranın böylesi.. Peygamber zaten evlatlıgıyle zeynebi evlendirdi. Zeynep zaten Peygamberin halasının kızıydı hatta Zeyd icin Zeynebi istemeye gittiklerinde Zeynep ve Ailesi seviniyolar Peygamber Zeynebi kendine istemeye geldi diyolar halbuki Zeyd icin istemeye geldiklerini anlıyorlar Zeyd ile Zeynep evleniyor sonra Zeyd zeynepten boşanmak istiyor sebepleri vardı hadislerde mevcut bilgiler bunlar sen ise zayıf ve uydurma hiçbir kaynağı olmayan son dönemlerde türeyen ateistlerin kaynaksız kanıtsız ya da yalancı kaynaklı kitaplarını okuya okuya iftiralara başlamışsın vallahi yazık..