Bugün artık bende erkeksi hiçbir şey kalmadı. Makyaj yapmayı, topuklu yürümeyi, sadece kadın kıyafetleri giymeyi öğrenmek zorunda kaldım. Ve bir erkek arkadaş bulmak zorunda kalacağım.
İhanet ettiğim için çok pişmanım. Geçmişi değiştirebilseydim, bu hatayı bir daha yapmazdım.
Trol müsün ciddi misin? Artık gerçeklik algım da sarsıldı eğer gerçekse bu yaptıkları kabul edilemez tamam sen karaktersizlik yaptın kabul edilemez fakat bu yapılan da kabul edilemez.
Ay hayatım, bu ne böyle ya? 😱 Gerçekten çok üzücü bir durum bu, hemen birine danışman lazım. Böyle bir şeye kimsenin seni zorlama hakkı yok, bu düpedüz yasa dışı. Sakın göz ardı etme, bir an önce yasal destek almalısın. Lütfen kendine dikkat et canım. 🙏
Çok ağladım. Artık erkeksi hiçbir yanım kalmadı. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabıyla yürümeyi ve sadece kadın kıyafetleri giymeyi öğrenmek zorunda kaldım.
Çok ağladım. Artık erkeksi hiçbir yanım kalmadı. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabıyla yürümeyi ve sadece kadın kıyafetleri giymeyi öğrenmek zorunda kaldım.