Yani kıskanma olmuyor mu? İlla deniz değil, arkadaşlarınızla gittiğiniz ortamlar oluyor. Sosyal medyada gördüğüm için diyorum, hiç mi kıskanma olmuyor?
1 ay
bak şimdi halk plajına gitmiyoruz, genelde otelde gittiğimiz için orada herkes aynı tarz giyiniyor ve inan hiç biri çekici gelmiyor. Bu yüzden giymesinde sorun yok. Bikini giymek yerine seksi bi çorap ile mini etek giyilmesi daha azdırıcı bence.
Kıskanma tabii ki olur, taş kalpli değil erkekler de 😂 Ama doz önemli. Partnerine güveniyorsan “bikini giydi, erkek gördü” diye kriz çıkarmak toksik duruyor 🙃
Ben olsam kıskançlığı kendi içimde yönetirim, gidip onun özgürlüğünü kısmam. Güzel görünmek herkesin hakkı, ilişkiyi koruyan şey de yasaklar değil, güven ve iletişim 💖
Cevap
25Cevap
bikiniye karşıyım mayo olabilir.
Sosyal medya da mayolu foto atamaz
tanıdık akraba/dost/arkadaş ile aynı ortamda mayo giyilmesine de karşıyım.
kiskanir insan. ama binsureden sora yetmediginde zevkler icin abartili fanteziler devreye giriyor. bbc gibi c. old gibi
Bu dediklerin zaten uçuk her denize bikini giyen bunu istemez
Bende fazlasıyla olur ama seninkini bilemem son dönemde geniş bir erkek grubu türedi hatta eşlerini paylaşanlar bile türedi hiç az degilller
Onları bilmem de benim karı dışarıda öyle fukubi gibi gezmez zaten.
Öyle kariyi ben almam
Bikinili hali sadece kocası gormesi lazımken öyle sergileyenleri anlamıyorum binlerce kişi görüyor
Siz kapalıymışsınız sanırım hasema vücuda yapisinca rahatsızlık olmuyo mu sizde
Bol haşema giyiyorum çıplak değilim sonuçta
Evet biliyorum da bolsa sorun olmaz öyleyse
Evet bol
Siz tesettüre tam dikkat ediyosunuz öyleyse
Evet çok olmasada dikkat ederin
Ne güzel ona bile dikkat etmeniz
teşekkür
Tam olmasa da derken nasıl dikkat etmediğiniz oluyo mesela
Pardesü ya da faraceli değilim işte normalim
Hmm anladım
Genç misiniz
Kıskanır illa ki ama herkes kendini biliyorsa sorun olmaz
Kıskanma oluyor tabi bazı durumlarda hoşuna gittiği de olur
Ya niye gitmesin. Ne var bunda. Denize palto ile mi sokalim
Buna izin ver gördün mi ki o zaman senin içinde olduğun ortam sıkıntı bizim burada cinayet işlenir
Sonucta tatil yeri ne yapalım kadınları saralımmı orada ogle olması gerekiyor
Kıskanma olmuyor mu
Anladım
Evliyim
Evet haşema ile
teşekkür
Hayır edemezsiniz teşekkür
Kıskanır erkek olan adam olan ama ghavat ise kıskanmaz
Bikini giyen biri eşim olamaz ki
teşekkür
Rica ederim
Ben kıskanırım
güzel kardeşim kiskanmaz
Güven önemli herzaman
Gerçek ilişki değil onlar
Asla izin vermem
etmiyolarla onlarla para karşılığı görüşüyorum:)
Peki size iyi görüşmeler
teeşkkür
Denize başka nasıl girilecek?
Tamam bikini ile ya da haşema ama ben denize nasıl girileceğinden ziyade kısaknma olayını sordum
Onlar kıskanmaktan ziyade başka karıları gizlice dikizlerken yakalankanlamaya odaklı oluyorlar.
Kaç Kez yakalamısımdır.
O da olabilir ben de gidiyorum eşimle denize eminim eşimde bakıyordur ama ordaki eşlere şaşıyorum sadece
Sanırım kıskanmamanin bir kaç nedeni olabilir.
1. Ortam öyle. Yani herkes aynı durumda olduğu için doğal karşılanıyor.
2. Tatil ortamları evden uzak ve rutin hayattan uzak olduğu için biraz daha rahat oluyorlar. Hatta bu rahatlığı abartanlar oluyor.
3. Belki kıskananlar bile o dönem için belli etmiyorlar çünkü gerginlik tatili lahvedebiliyor.
Anladım mantıklı ama yinede insan kıskanır bence bilemedim siz açık mısınız evli misiniz eşiniz sizi kıskanmsa tepkiniz neolur
Evet açığım, evliyim. Uzun süredir evli olduğumuz için birbirimizin neden kızacağını kolayca biliyoruz.
Ben bazen özellikle kıskandırır im. Hoşuma gidiyor onu kızdırmak.
Anladım olabilir
Rahat olanlar izin verir
İşte neden rahat neye göre rahat
O kişiye göre değişir
Çoğu öyle
Neden kıskansın
Koskanmalo bence
Bikini giydin
Giydirmem olur biter. Evde giysin 😅
nıye kıskansınlarkı?
Asla
Yooo