Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anladığım kadarıyla etkilenmek istemeyen etkilenmiyor denek ki her şey kafada bitiyor yani birinin kapali olup olmamasi değil mesele
Cidden o kadar yari ciplak insan erkekler etkileniyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Etkilenen vardır.
Sokakta bikiniyle gezen birini gördüğünde muhtemelen etkilenebilirsin ama plaj veya havuz kenarında herkes bikini mayo v. s giydiginden hem cekiciligini kaybediyor olay hem herkes aynı giyindigi için dikkat çekmiyor bence
Hmm mantıklı
Bende oluşan reaksiyon bu sekilde
Çıplaklar kampı bile var yurtdışında kanka bu kadar geri kafalı olmayın bu erkeklerin bacıları da etek bikini giyiyor
Geri kafalilikla ne alakasi var merak ettim soruyorum hem ciplak kampina gitmek ilerililik mi oluyor? O zaman sen de sevgilini ve erkek kardeşini gönder
Benim sevgili eskiden çıplak kampına gitmiş ordan öğrendim zaten 😂 Bakış açıya bağlı millet ailesiyle kampa gidiyomuş sapık değilse bakmaz, şuanda da gidebilir yani. Bizim türk milleti bacak görse taciz ediyor sorun bizde kusura bakma sana demedim millet geri kafalı
Öuhh yok artik ben asla sevgilimin gitmesine izin vermem gidecekse geri gelmesinn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️
Kıskançlık nereye kadar ben artık bıraktım o işleri. orada birine farklı gözle bakarsa beni kaybeder benim gibisini nerden bulacak biraz özgüvenli olalım bizde güzeliz çıtırız ölmedik evelallah 😂
Aşkooo o isler oyle olmuyor özguven ayri bir sey ama kurdu kuzulara salmak da ayri 🤣🤣🤣
Etkileniyoruz elbette, şortun lastiğine sıkıştırıyoruz
Yok bir çekiciliği olmuyor bence mükemmel fizik değilse
Amacın denize gidip güneşlenmek olursa etkilenmezsin
Ya ilaki oyledir de ama merak ettim etkilenmiyor musunuz diye
Etkilemez ya yani etkilenmek için bakmadigin sürece
Sen kapalimisin
Hayır
Kullanıcı adın ne baş harfi
Neden?
Merak sadece söylermisin
M
İkinci harfi İ mi
Evet neden?
3 harfi n mi peki
Evet de nedennn soruyorsun kimsin sen
Sormak istediğim daha bir çok şey var aslında ama soramiyorum.
Sor
Tahmin ettiğim kişi misin tam emin olamadım şu an ama
Boyu 155 mi 🤔
Kimi tahmin ediyorsun soyle
İşte sorduğum sorulara cevap verirsen söylerim o olup olmadığını
Offff uğraşamam aç işte pp yi ona gore
Açarsam birdaha ulasamam diye korkuyorum
Aç işte bir sey olmazzz hafizam zaten iyi değil benim
Boyun 155 mi onu söyle hele bı
O civarda
Doğu bölgesinde mi yaşiyorsun peki
Offff sıkıyorsun haaa defoll
Hemşirelik mi okuyorsun cevap ver lütfen son soru bu
Evettt
Neden engelledin beni
M4l misin kim olduğunu nereden bileyim once tanit kendiini
Gizliden cikiyim yaz yazarsan tabi
tamam cik
Çıktım sanmıyorum yazacağıni ama
Lan sen engellemişsinnn🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eminmisin
Benim tahmin ettiğim kişisin demi sen
Etkilenmez olur mu bazıları öyle bir kaldırıyorki tam ters dönüyorum
Gitmek için sebeplerden birisi onlar zaten
Valla sarkık sarkık görünce daha çok soğuyoruz
olay beyinde bitiyor aslında.
Hayır
Ama o kadar kadın nasıl etkilenmiyor ki
Belli etmemeye calisiyoruz
Kum akrepleri vardır malum yerleri hep kuma dönüktür ve yılan gibi kıvrılarak ilerler bunlardan bahsediyorsan bilemem Ben alışkınım Marmaris'te yaşıyorum çoğu zaman dönüp bakmam bile
Kum akrepleri ne bee🤣🤣🤣
Anladın biz öyle deriz devamlı kız keserler göğüs ve malum bölgeleri hep kuma dönüktür
Hmmm anladım
İşte bunlar etkilenir Doygun olan etkilenme kapiş
Neden ppin öyle🤣🤣
Cahil ve canım gözükmek saçma bir isim bulmak insanların yaptığım yorumları anlamaması Karşısında beni linç etmelerini seyretmek zaten boş bir tipsin demelerini duymak hoşuma gidiyor
🤣🤣🤣
Ben böyleyim işte boş işlerin boş Dünya sı boş bir adam
En guzeli bence :)))
Aslında güzel olan ne biliyor musun Bir kadını güldürebilmek ya da tebessüm ettirebilmek soru neydi cevaplar neydi bizdelerden konuştuk nelere güldük yüzün hep gülsün karşına gönlünü de güldüren çıksın boş ver plajlarda etkilenenleri sen gülüşünle etkilemeye bak
Lan ben neden olajlardakileri etkileyeyim 🤦🏻♀️🤣🤣🤣
Bak çok güzel şeyler söyledim ama şu garibe lan dedin incindim
Ama sen de beni plajdaki etkilenenleri etkilemek isteyen biri olarak tanimladin🥺
Orada çok güzel bir şeyler dedim Bak bir daha oku sen plajlardaki etkileyenlerden değilsin sen gülüşünle etkileyenlerdensin dedim Ama tabii seni üzdüm demek gene başarısız bir erkek oldum gene çok karışık şeyler yazdım gene gene güzel şeyler Söyleyemedim
Oooo tamam takma o kadar 🤣🤣🤣 duygusal ve şiirsel erkekleri sevmiyorum ben🤣🤣🤣
Şort mayo mu giydim denize gidiyorum Elveda
Jaahdjdjd kirdim mi seni 🙂
Şiirsel dedin bana Keşke şiir bilsem de sana okuyabilsem ben plajlara geri dönüyorum ve oradan karanlık Maviliklere
Yaaa bilseydin bana mı okurdun😊
Parmak arası terliklerimle Şu an kumların üzerinde yürürken şu mısralar döküldü dudaklarımdan Ben giderim yale yale KS sitesinden biri getirdi beni bu Hale onun adı belki Jale bilemiyorum soran kişi neden getirdi beni bu hale teşekkür ederim
🤣🤣🤣🤣🤣 manyakkk
E kızım ayaklarım girdi suya yapma Geri Dön değmez bu hayatta Hatta bu sıcakta Bu karanlıkta beni üzdüğün için beni Kırdığın için beni plajdaki kızlara benzettiğin için kendini cezalandırmaya demiyorsun manyak diyorsun Yahu desene dur girme geri dön nereye hele ben varken nereye karanlıklara değil aydınlıklara dön Desene kız Su soğuk
Etkileniyordur
Etkilenyrm
Etkilenir
Etkilemez
etkileniyoruz tabiki de