Bu seçeneklerin dışında kendi beğendiğinizi yazabilirsiniz ben en çok tercih edilen ilk 4 erkeği yazıyorum, verilen anketlere göre şöyle
1. Kenan İmirzalıoğlu
2. Kıvanç Tatlıtuğ
3. Çağatay Ulusoy
4. Recep Tayyip Erdoğan
Bu seçeneklerin dışında kendi beğendiğinizi yazabilirsiniz ben en çok tercih edilen ilk 4 erkeği yazıyorum, verilen anketlere göre şöyle
1. Kenan İmirzalıoğlu
2. Kıvanç Tatlıtuğ
3. Çağatay Ulusoy
4. Recep Tayyip Erdoğan
Cevap
7Cevap
Imposter var 😂
Kim?
Kime diyorsun ya açık konuş kim o bahsettiğin kişinin
İyi peki ama açık konuşsaydın anlard
Ben varken bunların adı geçmez
Görmeden bir şey diyemem
Hangisini görmeden 🥵😅
Seni 🤓
Anlamayan cennetlik 😂😜
Anlamadım açık konuş depresyondayım belki ondan
Bugün burada da deprem olmuş abimler falan aradı ama biz hissetmedik. Korkma bir şey olmaz inşallah
Ya Ne depremin daha bahsediyorsun sen ben kendi depresyonumdan bahsediyorum hangi şehirden bahsediyorsun onları da yazsana manyak mıdır nedir
Muğlada yaşıyorum da sen deprem yaşadın diye niye bu kadar sirinlendin
Deprem yaşamadım ne kafandan uyduruyorsun
Niye bu kadar gerginsin krallllll
Ne bilim belki insanlarla uğraşmaktan
Relax ol babba hayat kısa kasmaya değmez
Erkek gamsızlığı diye bir gamsızlık var keşke erkek olsaydım hayat size güzel zaten rahat olduğunuz için yerinize sayıyorsunuz
Puhajajajajaj. Ölöm sen ne yaşadında bu kadar efko oldun ya. Bırakın bu dıygusallıkları. Beni yaşadıklarımın çeyreğini yaşamamışsındır sen. Saçma sapan bir sevgili ayrılık muhabbettin vardır fazlası değil
Yok artık işleriyle alakalı değil zaten hiç hayatımda biri olmadı fazla gergin bir tip olduğumdan çekemem öyle erkek falan genel herkesin kafaya takacağı sorunlar
O işlerle alakalı değil olacaktı
Tm nedür seni depresyona sokan reis. Çokmu öenmli birisinde derdini açıklamıyorsun
Kedim öldü sonra majör depresyona girdim bunun öncesinde de çok güzel bir hayatım yoktu istediklerim olmayınca sinirleniyorum bu
Kedi için birazcık haklı olabilirsin ama hayatında mutsuz olmanında sebebini tam bilmiyorsun
Sebebi genel şeyler hepsini tek tek yazamam sana her insan hayal kırıklığına uğrar mesela sen de uğramışsındır çok istediğin bir şey olmamıştır içinde ukte kalmıştır ya onun gibi düşün Bu Ben de şeyi yapıyorum majör depresyon
Boşverrrrr relax ol babba hayat devam ediyor. Sadece sen yaşamadın vu duyguları. Hayat sana özel zor bir level hazırlamadı
Doğrudur haklısın herkes için hayat çok zor ama ben ayrı bir hassas olduğum için beni ayrı yıpratıyor hayat sen başka planlar yaparken başına gelenler dir diye boşuna dememişler zaten günümüz ekonomik koşulları da malum ama kimsenin acısını küçümsememeli insanlar ölüyor sen kedi köpeği ağlıyorsun tarzında yaklaşınca deli oluyorum gözünün önünde evlat yerine koyduğun canlı ölüyor çok zor
Bennnn
Sen kimsin resmin yok mu
RTE hshshshhs
Yok ya onu anca Araplar beğeniyor listede onlar yükseltmiştir zaten
Arap diye ötekileştirme şu an Dünya onların eline bakıyor
Yaparım Arapları sevme gibi zorunluluğun mu var kültürlerini de sevmiyorum
Ayrıca Arap kültürünü İslamiyet sanan kesimden kesinlikle değilim
Benim için her birey eşittir. De islamiyet ne alaka konumuzla ne alakası var?
Şimdi Erdoğan'a Araplar seviyor ya Arapları sevenler de islamcılar o yüzden
bennn 😄
Ben yazanların hiç profil resmi yok 🤣🤣
resimsiz kahramanim ben sende gizlisin ona kalirsa 😄😄
Tamam da açık sormak istesem sorardım ben en yakışıklısıyım diye bir şey diyemedim ki ayrıca ben bayanım kadınlar kategorisini koysam neyse açıktan sorardım belki
😂😂
yazıldığından hic birsey anlamadim ikimizden birinin iyi uykusu gelmiş 😂😂😂
Türkiye'nin en güzel kadını kim diye sorsaydım gizli değil normal sorardım demek istedim şimdi anladın mı profil resminiz yok yorum yapamam dedim Türkiye'nin en yakışıklı insanı olduğunu iddia ediyorsun ya
tamam dur ya bi yakışıklı sececez celallenme ben vazgectim yakışıklı degilim 😂😂
Sen oluver hiç önemli değil 😂
Kenan İmirzalıoğlu yakışıklı
Bunun dışında listede beğendiğiniz yok sanırım ben verilen anketlere göre ilk 4'e ekledim ama Recep Tayyip Erdoğan siyasetçi o ne alaka
Yani bir de siyasetçiyi niye koyuyorlarsa listeye
benim
Bayan hesabını niye açtın madem erkeksin ayrıca sen kimsin ünlü mü
kizim ben
unlu de olabilirim
Sen güzel olabilirsin niye yakışıklı oluyorsun
kizlar yakisikli olamaz mi 😔
Kızlar güzel olabilir
Ben tabi
Sen kimsin ünlü
Müsün
Hee yok yok ben değilim
Sana göre kim
Çoğunu tanımıyorum
Ay O nasıl bir şey ya sen bunları tanımıyor musun bak Google'dan yaşın bayağı küçük herhalde ya da başka dünyalısın sanırım
😂😂
Beni niye yargiliyorsun bilmek zorunda değilim ki
Yok yargılamıyorum biliyorsun ama Bence yalan söylüyorsun en azından ilgilenmiyorum diyebilirsin
Yok cidden tanımıyorum bi iki tanesini biliyorum onların da tipi normal
Bir iki tanesi kim kanka
Kanka dedin tanimazsincetmezsin cevap vermicem
Bir iki tanesini tanıyorum dedin onlar kim lisede merak ettim lafın gelişi dedim
Kanka dedin bana söylemem
Sen ne alaka kanka dememle tanımıyorum ki ben seni mk
O zaman niye kanka diyon
Lan Ne kadar gıcıksın mk g**** mü yırtıldı bir şey deyince sorunca
Ne istorsun de
Listede hangilerini biliyorsun diye sordum
Kıvanç Tatlıtuğ Kenan İmirzalıoğlu
Hmmmm
Rahatladin mı
Yokk belki seni dövsem belki dhsja
Piskopat
Sen de sosyapat 💅
Sanki seni manipüle ettim de
Beni kimse manipüle edemez güzelim
Güzel sensin bi kere
Sen de oluver ne olacak sen ben daha ne istiyorsun asıl
Yok ben yakışıklıyım güzel olmak istemem
Bizatihi şahsım
Recep Tayyip Erdoğan
Ne alaka ya Ben anketlere göre ekledim ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıvanç Tatlıtuğ’u tek geçerim 😎 Adam hem karizma, hem duruş, hem aura… Kenan da çok klas, ona da saygım sonsuz ama Kıvanç’ın o “soğuk kuzey çocuğu” havası bambaşka 🥵 Recep Tayyip Erdoğan seçeneği de anketi sabote eden tayfanın eseri belli ki 🤣 Ben listeyi yapsam: Kıvanç, Kenan, Engin Akyürek, Birkan Sokullu derim 💁♂️✨
Anketi kim sabote etmek istiyor Ben kafama göre eklemedim listeye göre ekledim beni niye suçluyorsun ya demek ki beğenenler var Sen beğenmiyor musun
Yaa yooo, dur sakin ol hemen 😅 Kimse direkt seni suçlamıyor kankacığım 🙈 Ben anketi yapan tayfaya ufak taş attım sadece 😂 Recep Tayyip Erdoğan’ı “yakışıklılık” listesine koyunca ortam ister istemez komikleşiyor ya, oraya takıldım ben 🤭
Tabii ki seveni, beğeneni vardır, ona lafım yok 💁♂️ Ben fiziksel çekicilikten bahsedince kafam direkt Kıvanç, Kenan tarafına kayıyor, politik figürleri orada görünce “hmm bu ne alaka” oldum sadece 😅 Yani özetle: Sana gıcıklık yok, listeye gülüp geçtim sadece canko 😂💕