Magazin Türkiye'nin en yakışıklı erkeği sizce hangisi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Boran Kuzum Çağatay Ulusoy Murat Boz Kıvanç Tatlıtug Metin Akdülğer Diğer (Aşşağıya yaz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'nin en yakışıklı erkeği sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Biri Boran denilen çocuğa bıyıklarının çok komik gözüktüğünü söylemeli, ergen bıyıkcığı gibi duruyor :D 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ses ve Tip olarak değerlendirimfrukan andiç 0 0 Yorumla
dalax Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Kıvancın üstüne erkek tanımam erkek halimle adama bitiyorum:) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burdakilerin hiçbirini seçemeyeceğim çünkü Türkiye’deki en yakışıklı erkek ünlü değil😃 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ekin Mert DaymazMert Ramazan Demir Doğan Bayraktar 0 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl televizyon sektöründeler diyemi bunlardan birini secmemiz gerekiyor 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Benim sevgilim benim için hepsinden daha çok yakışıklı 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tüm türkiye erkeklerini gönül gözümle görmeden buna karar veremem 0 0 Yorumla
Aşk_alevi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kıvançla bunlar kıyaslanamaz bile. Adam dünyanın yakışıklısı 0 0 Yorumla
Mükemmeliyetizm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Boran ve metin sokaktan geçen adamdan farkını söyleyin? Dur söyleyeyim; hafif ünlü olması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Biri Boran denilen çocuğa bıyıklarının çok komik gözüktüğünü söylemeli, ergen bıyıkcığı gibi duruyor :D
ses ve Tip olarak değerlendirim
frukan andiç
Kıvancın üstüne erkek tanımam erkek halimle adama bitiyorum:)
Burdakilerin hiçbirini seçemeyeceğim çünkü Türkiye’deki en yakışıklı erkek ünlü değil😃
Ekin Mert Daymaz
Mert Ramazan Demir
Doğan Bayraktar
televizyon sektöründeler diyemi bunlardan birini secmemiz gerekiyor
Benim sevgilim benim için hepsinden daha çok yakışıklı
Tüm türkiye erkeklerini gönül gözümle görmeden buna karar veremem
Tabiki de ben.
burada da afişe olduk , açığa çıktık iyimi 😅😅😅
Kıvançla bunlar kıyaslanamaz bile. Adam dünyanın yakışıklısı
Boran ve metin sokaktan geçen adamdan farkını söyleyin? Dur söyleyeyim; hafif ünlü olması.
Doğan Bayraktar ve Caner Topçu
Kenan İmirzalıoğlu 👍
Çağatayı severim
Benimki en yakışıklsı
Kıvanç reis açık ara
Benn
Murat boz
Verdiğin şıklardan Kıvanç Tatlıtuğ
Bence Hamza Yazıcı
Bence Ajdar
Hiç biri
Benim