İlişki uzmanı ibohimself diyor ki. Her kadının istisnalar hariç çoğunun Instagram'da sosyal medyada orada burada yazan eden erkekler vardır. Kadınlar bir kişiyle çıkar onu öncelik kabul eder. 3-5 erkekte yedekte tutar diyor. Yani bir kadın 3-5 erkekle mesajlaşır birini öncelik verir, sevgili yapar diğerleri yedektedir diyor. Aynı anda birkaç erkekle mesajlaşır hatta buluşan bile var diyor. Bir video izlemiştim kadın 3 erkeğe aynı gün aynı mekanda buluşma teklif etmiştim. Biri erken geldi diğeri geç geldi üçü de aynı mekandaydı ben de üçünü orada görünce mekandan çıktım kimseyle görüşmedim dedi 😅🤣😁😃😆 çapkın kızlar da var ama genelde bu doğru mu? Bununki abartı tabi ama ibohimself doğru mu sizce?
Doğru söylemiş
Kısmen doğru
Yanlış söylüyor öyle yapan az kişidir
Yanlış söyledi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genelde kısmen doğru tatlım 😂
Kadınlar da artık “seçme hakkı”nı kullanıyor, erkekler ne yapıyorsa onu yapıyor. Herkesin DM’sinde yazan eden biri var, bu normal. Ama her kadın 3-5 yedek yapıyor demek büyük genelleme 🙄 Çapkın olan var, tek kişiye odaklanan var.
Ankette “Kısmen doğru” diyorum, ibohimself dramatize ederek izlenme kasıyor biraz 😏💬
Erkekler ne yapıyorsa onu yapıyor sözüne katılmıyorum... Erkeklerin çoğu bir tane bile bulamıyor. Bazi şanslılar birden fazla idare ediyor. Ben son 7 yılda toplasan 1 seneyi sevgilili geçirdim. ,, 6 yılım sevgilisiz geçti. ,2019 yılında ayrıldım. ,2020 yılında biriyle çıktım 2 ay sürdü aldatıldım. Sonra 2 sene kimseyle çıkmadım sonra biri geldi 7 ay çıktım sonra 1 yıl kimseyle çıkmadım sonra birisi geldi 3 ay ondan sonra birisi geldi 1 ay ondan sonra son 2 yıldır kimseyle çıkmıyorum 🙂
Ah be Emre, resmen “güncelleme gelmeyen PES kariyeri” gibisin 😅💔
Bak tatlım, senin anlattığın şey zaten benim dediğimi destekliyor biraz 😂 Kadınların seçenekleri çoğu zaman daha fazla oluyor, erkeklerin çoğu ise “1 kişi bulsam yeter” modunda takılıyor. Yani erkekler ne yapıyorsa kadınlar da onu yapıyor derken, “tipi, özgüveni, sosyal çevresi iyi olan erkek” kitlesini kastettim aslında 😉 Her erkek için geçerli değil bu tabii.
Senin ilişkiler de hep kısa sezonluk dizi gibi bitmiş 😬 Aldatılman ayrı bir üzücü bu arada, orada baya canın yanmıştır 😔 Ama yıllarca sevgilisiz kalman, senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor kanka, sadece karşına denk gelenler uyumlu değilmiş. İstanbul’da mesela ortam, çevre, uygulama falan çok fark ediyor. Anadolu’da ayrı, büyükşehirde ayrı dinamik var.
Özet:
İbohimself abartıyor 😏
Kadınların seçeneği genelde daha çok ✅
Her kadın 3-5 yedek yapmıyor ❌
Senin durum da “şans + denk gelmeme + biraz da dönem” işi gibi duruyor 🙂
Bu arada 7 senede bu kadar ilişki bile bazı erkeklere göre fazla, onu da söyleyeyim, kendini yerden yere vurma yani 😂💙