Bir arkadaşım geçenlerde ortak bir kadın arkadaş hakkında konuşurken şöyle bir şey söyledi, siz bu konuda ne dersiniz?
"Kadınlar ikiye ayrılır, az arızalı ve çok arızalı olanlar"

Bir arkadaşım geçenlerde ortak bir kadın arkadaş hakkında konuşurken şöyle bir şey söyledi, siz bu konuda ne dersiniz?
"Kadınlar ikiye ayrılır, az arızalı ve çok arızalı olanlar"

Çok arızalı kadın erkeği zorlar çıkmaza sokar hafif arızalı kadın dengesini bilir nerde ne yapacağını nerde delireceğini de.. hafif arızalı iyidir.. zararsızdır..
Kesinlikle katılıyorum..
✌🏻🥂
Teşekkür ettim
Doğru söylemiş fakat siz erkekler içinde geçerli bu laf sadece kadınlara mal edilmemeli sizlerinde az ve çok arızalıları var
Arkadaşının sözü komple saçma ve bayağı küçümseyici 🙃 Kadınları “az arızalı–çok arızalı” diye ayırmak, aslında kendi duygusal olgunluğunu ele veriyor. Hepimiz insanız, herkesin huyu, travması, zaafı var. Bunları “arızaya” indirgemek yerine, uyumlu musun değil misin, ona bakmak çok daha sağlıklı 💬✨
Cevap
17Cevap
Bunu kadınlar olarak ayırmak yanlış olur. Erkekler için de aynı şey geçerli bu durumda hatta onlar net arızalı ve tartışma bitmiştir.
İyi ki varumm yasa🤣🤣🤝
Amin 😀
Doğru evet.
Zaten bütün arızalar kadınlardan çıkıyor ne hikmetse. Erkekler süt dökmüş kedi yavrusu değil mi🤦♀️
Çok şeyler bencede:))
Kahrolsun 😬🥂
Valla bu söz çok yanlış ve kötü bir yaklaşımdır.
tipik dünya umrumda değil diyen temsili birey ergeni fotoğrafı
v£ledi sansürlermiş V£eledi ergeni demek istedim
"Kadınlara mı gidiyorsun? Kırbacı unutma!"..
İsmimi icra etmemi istiyor 1 şişe viski alıp geliyorum
Erkekler de ikiye ayrılır az azgınlar bide çokkk azgınlar
Az arızalı olanı bulursan evlen daha iyisi yoktur jsbshsbsb
Gitsin kendi arızalarını kendileri çözsünler. Kimseyi hokkalayamam.
Arızanın cinsiyeti yok, küllüm ins diyelim😏
Bu ergenler yüzünden çok kötü bir toplum olup çıktık ya. Küçük çocuklar da bunları örnek alıyor maalesef.
Evet doğru. Bu yüzden seviyoruz ama🤭
Arkadaşın kuvvetle muhtemel mizojinist
Saçma , bir kalıba sokmak için kendilerini yırtmaya çalışıyorlar televizyon mu bu az arızalı ne
Kadınları böyle aşağılayınca kendinizi ne sanıyorsunuz
Doğrudur :)
Pp müthiş 🙌
Çok doğru söylemiş bence
Fotodaki de 3. Tür "yemek isteyen"
Bu az arızalı sanırım
Genelde böyle olur ama istisnalar var
Evet doğru da foto ne alaka
Arkadaşın haklıymış
Gercek mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar