Kıvanç Tatlıtuğ adam kusursuz yaş alınca daha güzel oldu
2 ay
Cevap
10Cevap

İyi ki varız
Bir tane vardı onu saydın dogerleri kimler işte hepsi değil her yerde var yakisikli güzel insanlar
Onur tuna
Burak çelik
Daha sayayım istersen kız erkek
Ama guzellik ve yakışıklı oluş göreceli bir durum sana göre öyle herkesçe onay almış olması gerekir bunu demek için
Görece sonradan ortaya atılan bir şey bir manzarada güzel oluyor yüz binlerce insan gidiyor bir insan güzel yakişikli olunca mı bu kavram çıkıyor saçma
Bir manzara güzel doye ortaya atar sosyal mecrada herkes ama gidip bakarsın herkes beğenmez bunu yayamak istersen lokantalar olsun hani cafe mekanlara da yayarsin sana güzel lezzetli gelir ama başkasına hayır, her şey göreceli bence gördüğün için bunu diyor yakışıklı ve güzel ama yanında ki kişi aksini söyleyebilir o kişi de kendi beğenisini dile getirir hani bu yüzden göreceli her şey manzaralar insnalar yemek mekanları egelnce mekanlari
Genleri batı geni Avrupa geni en güzel genler o yüzden bizim gibi Anadolu Ortadoğu geni değil.
Ayy eskiler bilir bosnak pozisyonu diye bir sey var
O ne be sjsjsj
Sana farklı geldiği için öyle geliyor olmasın?
Alakası yok hepsi mi olağanüstü görünür normal mi sence bu
Sarışın ve renkli gözlü mü seviyorsun?
Normal de esmer severim yüz hattı ile rengin ne alakası var
Ben de balkan göçmeniyim, merak ettim sadece nedenini
Güzeller genelde
Teşekkür mü etmeliyim? Sjsj
Hepimiz öyle olmuyoruz 😂
Bende balkan gocmeni oluyom anne tarafindan
Kerimcan durmaz gibi sjsjsjsjs
Sert yapıyorlar ondan
Benim gibi 😂
Sen değil
Evlenmek bulmak lazım bi balkan
Öleyiz napalım
Benim gibi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Balkan genleri gerçekten lottery etkisi yaratıyor tatlım 😎 O hat çizgileri, net yüz hatları, o cool duruş… hepsi paket hâlinde geliyor. Kıvanç da yaş aldıkça şarap misali açıldı resmen 🥂✨ Hele kaş-göz oranı falan tam matematik. Balkan havası değince insanlar parlıyor, şaşırmıyorum 😍