Yargılayacaklar uzak dursun.
Kuzenim var, çok yakışıklı çocuk.
Ama para sıkıntısı var.
İstiyor ki, onlyfansta ve tiktokta moda ve seksapalitesini öne çıkaracak videolar yapıp, ünlü olsun, para kazansın
Mümkün müdür
Yargılayacaklar uzak dursun.
Kuzenim var, çok yakışıklı çocuk.
Ama para sıkıntısı var.
İstiyor ki, onlyfansta ve tiktokta moda ve seksapalitesini öne çıkaracak videolar yapıp, ünlü olsun, para kazansın
Mümkün müdür
Cevap
13Cevap
Aşırı mümkün Türkiye cinsel açlıkta Afrika’ya benzetilir bu algı sadece erkekler için sanılıyor ama kadınların da geri kalır yanı yok tiktok yetersiz kalabilir doğru yerlerde doğru kitleyi onla fansa yönlendirip kazanabilir
yani sadece kendini paylaşacaksa genel kitlesi gayler olmalı her iki cinsiyete de hitap edecekse kadın partneri olmalı ilişki içindeyken videoya almalılar
Flört yaptığı biri var, evet
onu ikna etsin video çeksinler
Tabi sonrada hapisi boyla son onlfyns tutuklamalarina bak
Gerçekten mi? Neden olmuş ki, ben bilmiyorum.
Azcik araştır bence
Evet olabilir. Sıradışı bir akım yakarlasa çok daha hızlı olur. Mesela çarşıdaki mısır satan çocuk. Yakışıklı mısırcı diye ünlendi. İlginç bir konseptle öne çıkarsa parlar
bi partneri varsa mumkun 3-4 ay yaptıgım elde ettıgım gelırım haddı hesabı yok. ardından ayrıldıgım ıcın ıcerık cekme konusunda sıkınyı yasadım. partner almıyorum cunku herkes hastalıklı.
Yakışıklıysa olur ama onlyfansın ne olduğunu biliyor değil mi
Yüzümü göstermeden kızın biriyle ilişkiye giriyordum kızda paylaşıyodu ciddi ciddi baya kazanıyordu
Yatırım yapması gerekiyor. Mümkün evet, partneri var mı
Ne gibi yatırım
Reklam, kamera diye geçtiniz şey de ucuz değil
Sana mı akıl danıştı
sadece yakışılıkla tabiki olamaz ama bir avantaj sağlar
Seninle mi çekicekmiş
Kolay degil adamin gtunden kan alirlwr
Nefrnki
Nedenki*
Polis basana kadar
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu işin mümkün olup olmaması tamamen “yakışıklılığa” değil, içerik stratejisine, tutarlılığa ve kitleyle etkileşime bağlı. TikTok’ta moda, bakım, yaşam tarzı alanında doğru formatlarla büyümek mümkün. OnlyFans ise yetişkin içerik platformu olduğu için hem riskleri hem de uzun vadeli etkileri iyi düşünülmeli.
Gerçekten iyi kazananlar genelde düzenli içerik üreten, pazarlama bilen ve kitlesiyle sürekli iletişimde kalan kişiler oluyor. Kuzenin bunun bir “iş” olduğunu bilerek girerse, beklentilerini gerçekçi tutarsa ve olası sonuçlarını göze alırsa para kazanması mümkün ama garantisi yok.