aslında tanıyorumda o olmaz
yavuz bingöl var ama
ünlü olmak istediğiniz sektör her ne olursa olsun kendinizi hem zihen hemde bedenen hazır hissetmeniz gerekir (çok önemli )... torpil %100 gerekli hemde bir kaç kez gerekicek bu işin başından sonuna kadar belli krater lere ulaşıncaya kadar ... kimliğimi açıklayamam ama şunadan emin olun bende bu yollardan geçtim toplam 3 dizide irili ufaklı roller aldım maddi anlamda çok takmin edici ücretler aldım ailemden para alırken onlara verir oldum :D .. daha 17 yaşındayım ama 3 senedir ünlü olma adımlarını atıyorum kendimden çok şey verdim pişmanmıyım hayır ! Ama yine yazayım eğer ünlü olmayı gerçekten istemeniz gerekli daha yolun başından vaz geçeceğinizi düşünücekseniz bu yola hiç girmeyiniz herkezin öyle kolaylıkla yapabileceği bir meslek değildir baştan sona hayatınız boyunca birilerine kendinizi beyendirmek zorunda kalıcaksınız bir çok insanın beyenisini gerek ekran karşısında gerek arkasında..
ben bu yolu sırasılla şu şekilde yaşadım ( herkezinki aynı olucak diye kide yok ) ilk olarak ajanslarla ilişkisi olan bir arkadaşla yakın ilişki kurdum ve onu ikna etim en zoru buydu ardından ajansa yazıldım ve o arkadaşın sayesinde yapımcıların beni öncelikli olarak görmesini sağlattım ..ardından yapımcılar teklife geldiler bir iki küçük rol aldım ve başta yapımcı ve yönetmenle yakın ilişki kurdum ücrette almadım ardından bir süre sonra ard arda roller geldi fiyatta pazalıklar yapıldı ve işi aldım sonra hayatımın teklifi geldi aldığım en iyi teklif için bazı elemeler vardı ki o sırada görüşmeler yapılırken hatırı sayılır yönetmen tanıdığımla tekrar yakın ilişki kurdum ve onuda torpil le aldım şu anda 2 tane daha anlaşmam var biri bitince diğerine geçicem .
gördüğünüz gibi Topil sorusuna cevap doğrudur ikna edici yada çekici biri değilseniz bu iş çok zor dişiliğiniz olmadan konservetuar birincisi de olsanız bir hiçsiniz . ancak şişman ,çirkin , vb rolleri gerektiren durumlarda şanslı olman gerekiyor onun dışında güzelseniz kii ondan piyasada yüzlerce var kendinizi ön pilana çıkarıcak özelliklere yada yeteneklere ihtiyacınız olacaktır . Yinede kendinizi geliştirmeniz önemli bir öge eğitim almak şarttır hem oyunculuk yapıp hemde eğitim alabirisiniz maddi anlamda özgür olduğunuzdan bunu rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz. Sanırım yeterince açık olmuştur yazdıklarım ..Özetle bitirmek gerekirse sıradan bir güzelliğe sahipseniz torpil şart ve torpil yapıcak kişilerin kriterlerine uymalısınız onların sizden beklentilerini karşılayın işiniz olur sizde kendinizi kanıtlama fırsatınızı yakalayın benden bukadar hala sorusu alan varsa aranızda GzmTncr01 @ mynet adresime mail atabilirler arada cevaplamaya çalışırım konu başlığına oyunculuk yazarsanız daha hızlı cevaplarım
İşe girmek için bile artık her yerde torpil dönerken, senin ünlü olabilmen için torpil hayde hayde gerekli bir şey bence, ne kadar okursan donanımlı olursan ol.. Artık devir böyle..
Ünlü olmak için konservatuar ŞART yada GEREKLİ değildir !
Bunu benim değil , bir hocanın ağzından da hatta piyasadaki ünlülerden de duyabilirsin :)
İlk önce , şansın olacak , yeteneğin olacak , çekiciliğin olacak
Çekicilik derken, insanların seni dinlemesi seni hayranlıkla izlemesi için bir imaj bir elektrik bir karakter vs vs. Tüm bunlar olduktan sonra sponsor bulabilirsin.Bulamazsan biraz biryerlerde ufak ufak sahnelere cıkıp para biriktirebilirsin.
Piyasada oyuncusu şarkıcısı , %45 i şansdan ve keşfedilmekten gelmeler. Bunu aklından çıkarma.
Konservatuarlar bu işlerin sadece + sıdır ve eğitimidir ;)
Bir diğer örnek ise
https://www.youtube.com/watch?v=slIaWdQNs0g&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=1hRmn4OckwM&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=Kh8URXgRaYg&feature=relatedİnsanın ünlü olmak için paraya ihtiyacı yok.. Bu ikisi arasındaki farkı bulabilirsen meşhur oldun demektir =)
Cevap
12Cevap
Çok para değil.Her iş için çok çalışma ve azim gerekli olan en iyi iki kriterdir.
Bunları yaparsan ve kendince değerler oluşturursun başarı kaçınılmazdır.
O zaman faceye youtube ye şarkı söyleyip koy sesin güzelse direk yayılır bende yardımcı olmaya çalışırım sana :)
önce okulunu bitir sonra ufak mekanlarda çıkmaya başlarsın biraz para geçince eline gider bi kaç şarkı bestelersin falan filan
Konservatuara git öyle direk ünlü olarak bir anda direk batarsın ;)
sadece şans gerekir bence, bu piyasada demet akalın gibi bir kadın varken ben sadece buna inanırım ünlü olmak için.
Bu diyeceğim kaba kaçabilir ama düzgün fizikli güzel bir kız ünlü olmak istiyorsa bir takım yapımcıların altından geçmesi lazım.Geçmişdede hep aynıydı...
evet. ama sosyeteye girmek için bu gerekli değil. o da bir seçenek.
ne yazıkki bir takım kötü yollardan geçmen gerekiyor sonra ünlü olursun ama ne kadar piyasada kalırsın belli olmaz
Senin durumunda olan çok insan var ama ünlü olmak için öncelikle tv sektöründe iş yapan ya da müzik sektöründe iş yapan bir tanıdığının olması gerekir.
Gizli Kullanıcı bacı: ARKA SAFLARDA boy göstermen gerek.
https://www.youtube.com/watch?v=4wXIg71cWVQsen nerelerdeydin?:)
buralardayım kardeş=) bide MORELİM bozuktu
düzeltiriz moralini,kim bozdu kavgaysa bak biz çok çabuk 5 kişi oluyoruz:)
eyv sağolasın kardeş ama kavgalık bi iş yok:) PSİKOLOJİK meseleler:)
insanca ünlü olmak istiyorsan konservatuvara gideceksin..
televizyonda olmak artık kolay bana ulaşın yardımcı olayım.
şans gerekli para değil
güncelleme artık lütfen
bi daha güncelleyesim geldi
evinin kadını çocuklarının anası ol bosver :)
elinden tutan kimse olmalı.
keşfedilmen lazım : ))
arkadaşım jdfkslmn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar