Necla Nazır yoksa Gülşen Bubikoğlu? Bence Necla Nazır daha güzel esmer güzeli.. Gülşen'de güzel ama ben oyumu Necla Nazır'a veriyorum
Necla nazır
Gülşen Bubikoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Necla Nazır daha güzel ama Gülşen bubikoğlu daha neşeli, pozitif, tatlı bence o Açıdanda Gülşen diyesim geliyor Ama Necla nazır Hem fizik olarak hem yüz olarak Gülşen bubikoğlun dan çok daha güzeldi ama soğuk bi kadın
Yeşilçam’da Gülşen hanım kadar abartılan birisi görmedim. Uzun ve değişik bi yüz yapısı var anlam veremiyorum niçin bu kadar beğenildiğine saçları güzel havalı acaba o yüzden mi diyorum. Hülya Avşar mı Gülşen Bubikoğlu mu denince Gülşen hanımı seçenler var yani..
Gülşen Bubikoğlu Türkan Şoray ikiside çok abartılıyor bence. Hülya Avşar ile kıyaslanamaz güzellik olarak
Hülya Avşar aslında yüz olarak kusursuz değil çenesi çıkık ve yüzü biraz büyük. Kaşlarını da beğenmem. Ama gözlerinin mavisi ve yan profili çok güzel. Burnu yandan çok güzel ama önden normaldir. Herkesin yan profili çok güzel olmaz Hülya’da bu var. Ve çok doğal. Fakat adı çıkmış güzel diye çok çok abartılıyor. Mavi gözünü alırsak pek bi güzellik kalmıyor ama Gülşen hanım kahverengi gözle güzel. Yine de totalde bakarsak Hülya deriz çünkü güzel görünüyor ve doğal.
Gülşen Bubikoğlu
Hmm neden
Necla Nazır'a göre daha çekici
Cevap
5Cevap
hiç biri
Yeşilçam'ın en underrated güzelleri Meral Zeren ve Itır Esen.
benim favorim turkan sultan ama. ikisi arasindan gülşen bubikoglu bencw
Gülşen Bubikoğlu
Gülşen bubikoğlu
Gülşen
Gülşen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?