Bu estetiksiz eski hali herkes biliyor.

Bu da estetikli şimdiki hali bence b*k gibi kadın kendine çok büyük kötülük etmiş
Bu estetiksiz eski hali herkes biliyor.

Bu da estetikli şimdiki hali bence b*k gibi kadın kendine çok büyük kötülük etmiş
Cevap
4Cevap
kötü olmuş
Eskisi daha iyi çokta güzel değil göz rengi puruzsuzlukle alakalı cildin
Nasıl değil sizin beyin nasıl çalışıyor ezelin kör anası bile ilk hali daha güzel der birde herkes estetiksiz halinin hayraniydi tersine millet estetike kendini mahvettiginden bahsediyor
Mesela alnına bak
Ben zaten ilk hali dedim
1. Foto
Çokta güzel deyince
Ney
Çokta güzel değil dedin yanlış anladim
Olabilir
Kadın yaslandı bi zahmet estetik yaptırsın
Eskiden bebek gibiydi şimdi Travestii gibi
Eski hali çok güzeldi
Yaşlandığını kabul etse iyi olur
Yaşlanmak değil kanka estetikten bahsediyorum. Kadın kendini yeterince çekici ve güzel hissetmediği için estetik yaptırmış düşünsene Megan Fox bile kendini çirkin hissediyor
Çünkü her yıl yeni bir güzellik algısı ortaya çıkıyor bir yıl dudaklar bir yıl gözler bir yıl bacaklar
İyi ama bu işte kendini mahvedenlerden oldu. Su an hiç güzel değil birçok insan onun estetikle kendini mahvettigini dusunuyorki bende bunlardan biriyim o güzelim surata işlem yaptırırken hiç mi uzulmedi
Bence sosyal medyadan ve aynalardan uzaklaşmalı bir süre bende çok beğeniyorum
Aynısını düşünüyorum misal Adriana Lima hamilelik geçirdi kilo aldı çok zorbalandi kaldiki kadın 44 yaşında 4 çocuk annesi düşünki insanlar çok acımasız azcik cirkinlesip görünüşün değişince hemen zorbaliyorlar sırf bu yüzden daha hızlı zayıflamak için zayıflama hapları kullandı yüzüne botoks felan yaptırdı ama Megan foxun kimse tarafından zorbalandigini zannetmiyorum
Doğru söylüyorsun
Çirkinleşmiş.
Cidden öyle
Yaşlılık
Konu estetik
Yaşlanmasa estetik mi yaptırır mkm? Büyük resmi gör bir kerede
Estetiksiz yaşlansaydi kanka eminim bu halinden daha guzel yaş alırdı makyaj ve bir sürü işlemle zaten yüzdeki tüm her şey kapaniyor
Sana katılıyorum ufaklık doğallık iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bahsettiğin ünlünün yıllar içindeki değişimi baya konuşuluyor already 😅 Ben şuna inanıyorum: Estetik kişisel bir tercih, kimse kimseye “mahvettin” falan diyemez. İlk dönemindeki o doğal, fresh hava çok ikonikti bence 🔥 Ama şu anki hali de daha “femme fatale”, daha keskin bir vibe veriyor. Magazin gözüyle söylüyorum; Hollywood baskısı insanı değiştiriyor be tatlım 💅✨ Burada biraz da özgüven enerjisi devrede.