Asffss tipssiz değilim ams yakışıklı erkek çok az ama sddds hem çapkın oluyolar her hafta başka kızla yatıyor brnim arkadaş yakışıklı zayıf biri kızlar mrmnun kalıyor haaa
E haliyle herkes ister ama gerçek hayat öyle değil. Kusursuz olan ihtimallerdir. Gerçekler her zaman kusurlu yani demek istedim. Herkes ister ama bulamaz manasında
Ne bilim Instagram olmasa kız bulamicam ben düşün yani red yeme korkum var. Reelde.. cnsellik yaşadım 2 kızla sadece ama Instagram sayesinde o da. Reelde konusamam
Nebilim aynı ortamda falan yapsmam ben. Eskiden tipsizdim lise 55 kg dim kilo alınca yudum oturdu ozaman instada konusmaya başladım ilk cnsellik 22 yaşında yaşadım geç ysni. Tıp önemsiz diyen yalancıdır nett
Yok boş ver salla yaa. Başka olsun red yerim. Bide açık giyiniyo kız yaş bacaklari gorunuyo baya arada bakiyom bende tamam ama işte ciddi olunur mu onla?
Olmuyor ama, utangaç olmsyanlar kaç kızı eve atıo ben ciddi ilişki isterim utsngacliktsn kaybederim. Ancak Instagram dan yazarım. Bu arada çok iyi birisin yaa brni dinliyorsun
Kızlar Ne Diyor
Hepsi önemli
Hmm tipsiz ama avukat lami olur sun yoksa yakışıklı uzun fit ama 35 bin maaşı olan erkekle mi?
İşte o an karakter devreye girer
Hmm. Vay bee
Sen misin o avukat?
Yoo ben avukat değilim.. ben truzmde çalışıyorum.. Keşke tsnissak yaa
Himm o da iyi. Niye keşke tanışsak yaa? Ayrıca turizmde iyi kız düşürürsün öyle değil mi?
Yoo ben yabancı ile evlenmek istemiyorum. Ondan Türk kızı istiyorum
Himm anladımm
Ondan dolayı seni tanımak istedim.. türk kızlarınada yaklasamsm reelde çünkü red yeme kokum var
Korkun varsa bana da yaklaşma🙂
Yooo red yeme yüz yüze olarak dedim sosyal medyadan değil yaa. sbshhs
Kriterlerin ne? Yakışıklı uzun zengin erkek mi
Herkesin hayali öyledir. Ama gerçek hayat başka 🤷🏼♀️
Asffss tipssiz değilim ams yakışıklı erkek çok az ama sddds hem çapkın oluyolar her hafta başka kızla yatıyor brnim arkadaş yakışıklı zayıf biri kızlar mrmnun kalıyor haaa
Böyle erkekle olmak istemezsin yani heralde
Aman herkes kafasına göre takılıyor
Gerçekten yakışıklı erkekler onun özgüveniyle çok çapkın oluyorlar.
Kimseyle olmak istemiyorum. İleride ki kocam yeter😌
Kaç yaşında sin
21 sen
27 hmm ama sen gözün yüksekte gibi geldi bana sdffdss kriter olarak
Sence? Yanlış mı düşündüm
Niye öyle geldi? Kriter söylemedim ki
Hani her kızın hayali öyle erkektir ama gerçekler farklı dedin ya ondan dedim :)
E haliyle herkes ister ama gerçek hayat öyle değil. Kusursuz olan ihtimallerdir. Gerçekler her zaman kusurlu yani demek istedim. Herkes ister ama bulamaz manasında
Heee tamam ozaman. Senin boy kilo nasıl :)
165 65
Oooo süper yaaa harikasin
Bende 182 74 kg
İyiymiş
E tanissak mi :) tipsiz değilim ama çekik gözlü esmer biriyim ysni
Esmer olmaz 😅
Hadi yaaa sarsın mi sevion
Beyaz ten siyah ya da kumral saç
Sacim siyah tenim beyaz ams buna esmer denmiyor mu?
Esmerlerden çok nadir beğenirim
Hayır esmer tenlilere esmer denir. O yanlış bi kullanım
Heee tamam. Ben esmer degilmiym ozaman
Değilsin
Bruce Lee ye benziyor tipim öyle diyim sen anla sffds
O da ne😯
Nerelisin ki
Biraz at hırsızına benziyor ama 😅
Ben türküm onun ofkenin yumrugu diye filmi var ordaki haline benziyom orada at hirsidi değil. İstersen bak Google dan öfkenin yumrugu yaz
At hırsızı olan haki ejder kalesi filminde orada hasta halı çünkü ölümune yakın ondan.
Saçlarda mı öyle
Çekik gözlü uzun sporcu biriyim özetle siyah sacliyim
benimkiler yana dogru taranmış ama.. daha çok..
İyi o zaman taliplerine bol şanslar
Tsnissak olmaz mi
Harbi merak ettim yuzunu
Yok boş ver
Neden ki?
Gerek yok 🙂
Neden ama, karaktersiz değilim, tipsiz değilim, kısa değilim. Sporcuyum fiziğim iyi sorun ne
Bı şans
E ne güzel işte mis. İsteyen kızlar olacaktır çok takma
Ne bilim Instagram olmasa kız bulamicam ben düşün yani red yeme korkum var. Reelde.. cnsellik yaşadım 2 kızla sadece ama Instagram sayesinde o da. Reelde konusamam
Amaan ne korkuyorsun. Beğeniyorsan söyle red yersen de bir daha görüşmezsin. Ya da o kaybeder diyip geçersin
Ne bilim yaa off. Aynı iş yerinde olmuyo o işi bırakmam gerek ozaman. Yaa çünkü olmuyo diğer türlü offf napim
Söyle gitsin takma ya. İşi bırakmana falan da gerek yok
Nebilim aynı ortamda falan yapsmam ben. Eskiden tipsizdim lise 55 kg dim kilo alınca yudum oturdu ozaman instada konusmaya başladım ilk cnsellik 22 yaşında yaşadım geç ysni. Tıp önemsiz diyen yalancıdır nett
Vallahi yalancı adggds
Peki kıza nasıl mesaj atım instadan?
Aynen ya tip önemsiz diyen yalancıdır
Bilmem önce başka bi konu için yaz sonra konuya girersin
Tipsiz arkadaşlarım bakir hep yeminle hiç bir kız onlarla birlikte olmak istemedi neden çirkin ve zayıflar çünkü tip önemli nettt
Ne yazım ilk mesela seni tavlar bir erkek instada?
Kızdan kıza değişir
Aranızda ki muhabbete göre sen karar ver ona
Hmm. İlk ne yazsam acaba, hmm. Amacım ciddi ilişki zaten cnsellik değil ysni eskisi gibi valla
Turbanlı kızlarada yazım sdffd
merhaba yazınca bakmiyo çoğu ingilizce mi yazsam
Sen işyerinde ki kızdan hoşlanmıyor musun
Yok boş ver salla yaa. Başka olsun red yerim. Bide açık giyiniyo kız yaş bacaklari gorunuyo baya arada bakiyom bende tamam ama işte ciddi olunur mu onla?
Olmaz bence zor oyuzden giyimi bana hitap etmeli. seksi olmasın lutfen
İyi boş ver o zaman onu
Kızın bacaklarina bakarken yakalandım zaten utandım ssdfds
boş ver doğru. İnstadan bana ilk mesaj tavsiye si ver
Yani açıyorsa bakılmasını istiyor demektir. Ama yine de bakmamakta fayda var
Yapay zekaya sor
Hmm tamam. Bencede. Tipsiz biri bakınca kızıyor genelde kızlar kadınlar adfds yalan mi
Ama kardeşim yakışıklı isen gidip tavlarsin bakmak yerine. Keşke kardeşim konuşkan rahat olsaydım :(
😕olursun umarım
Olmuyor ama, utangaç olmsyanlar kaç kızı eve atıo ben ciddi ilişki isterim utsngacliktsn kaybederim. Ancak Instagram dan yazarım. Bu arada çok iyi birisin yaa brni dinliyorsun
Ahahah teşekkürler
Sen güzel kız misin? Merak ettim
Yess
Oooo pek mutevaziyyiz hanfendi.. güzel balık etli orta boylu türk kızı bana Ruslardan daha çekici geliyo yeminle offf bee.. valla bak
😅kısa cevap veriyim dedim
Doğrudur öyle birini bulman ümidimle..
Keşke seni tavlasam yaa, ufff türk kızı bulamazsam yabancı bakicam artık napim. Abazankiktsn öleyim mi sdgfs
Ozaman sen Tipsiz erkeğe ayak bile opturmezsin yalan mi?
Yüzde yüz eminim Tipsiz zayıf erkeğe asla bakmazsın güzelsin cunku
Kimseye ayağımı öptürmem
şu an herhangi bi ilişki düşünmüyorum ileride bakarız
Benle olsana,:)) arkadaşça konuşuruz sonra ilerde ilişki olur
Görmediğin bir insana karşı biraz hızlı gitmiyor musun 😏
Yani güzelim dedin balık etlisin boyun iyi ben bayıldım bu fiziki özelliklere ondan yaaa :)) lokum gibi
Sağol
Bulursun umarım bi lokum
Ahh ahhbu utnagaclik yüzünden zor gorunuyo. Türk kizlarini opmekte zor yaa bazen dudağında opturmuyo hemen
Fotomu atsam mi acaba şans bilmiyormki bı degerlendirsen
Bakim sana
furki_3335 inst yan hesabim
Saçlarımı düzeltmesi miyim yoksa böyle kalsin mi? Tavsiyen ne
Evet saçlarının modelini değiştir bence de yanları hafif kazıtıp üstü de çok uzun olmadan dağınık waxlı kullansan daha iyi durur gibi
Hmm. Saçlar Lee ye benzesin diyeboyke yaptm aslında.
Keşke istek ataydin yaa offff beee lütfen
Niye istek atmadin yaaa :( bana
Lee yi boş ver o aktör gerçek hayat için farklı model kullanmalısın
Yok ya beni boş ver başka birini bulursun burdan
Neden seninke olmayayım ki? Lütfen ama
Ahahah ne lütfeni
Tanışalım yaaa, belki birbirimizi sevicez
Yok istemiyorum sağol
Hadi yaaa, başından beri istemiyordun zaten. Burdan biri ile olmak istemiyon heralde
Burdan biriyle tanisasin yok sanırım
Aynen
Hmm.. keşke tanisaydik bee.. senden tavsiye alsam olir mu mesaj atarken
Mesaj konusunda yardım edersen çok sevinirim