Hayır aslında tam tersi yaş küçükken mantıklı düşünemez amaaan sağlıklı olsun da para mühim değil der ama yaş geçince mantık oturur ve aşkın karın doyurmayacağını anlar
Şimdiki kızlar , evleneceğim kişinin parası olmasini , çok yakışıklı olmasını , Sadık olmasını, anlayışlı olmasıni , fedakar olmasını , eglenecegi birisi olmasını istiyor. Bu kriterleri uygun böyle bir kız varsa söyleyinde beni alsın 😂😅. Parası olupda sadık , anlayışlı olanını ben görmedim.
-Sorumluluklar -Sürekli birisine bağlı kalmak -Birdenbire soğuma ihtimali (En küçük şeyden soğuyabilen bir insanım) -O kişi ölürse üzülme ihtimali -Aldatma, aldatılma ihtimali -Hissedilen şeylerin bitmesi -Boşanma sorunları -Evlilik içinde çözülemeyen sorunlar -Hoşa gitmeyen şekilde değişmesi -Karşı tarafın akraba sorunları -Karşı tarafın çocuk isteme ihtimali ve ben çocuk istemediğim için anlaşamamamız -Uyum sağlamaması -Evde birisi ile birlikte yaşama zorunluluğu -Güven sorunları -Saçma sapan tripler -Aptalca davranışlar -Yalnız kalma isteğime saygı duymaması -Özgürlüğün kısıtlanması -Sen başka bir şey yapmak isterken onun başka bir şey yapmak istemesi -Var olan düzenin bozulma ihtimali -Beni kısıtlamaya çalışması -Bana ilgi göstermemesi -Boşanma süreci zorlukları -Evlenme saçmalıkları -Toplumun saçma baskıları -Tek başına kafa dinlemeye saygı duymaması -Başka bir insanla sevişememek -Fantezilerime uyum sağlamaması -Beni desteklememesi -Uyum sorunları -Hayata farklı bakmamız...