Üni de sınıfta bir çocuk var 3 yıldır aynı sınıftayız ama bana hiç ilgisi olmamıştı dışarda bi sevgilisi var diye biliyordum kendini beğenmiş aşırı egolu biri baya zengin ailesi o da öyle yakışıklı da malum bunlar olunca sonuç ortada. Ama ben çocuğun daha önce okuldan kimse ile yakın ilişkisini görmedim neyse sadede gelicem bu çocuk bana ilgi göstermeye başladı sürekli bunu belli ediyor benden karşılık geliyor ama açıkça diyemiyor çekiniyor rezil olmak istemiyor gibi sınıfta red yerim diye.
Sizce ne alaka ben hala anlam veremiyorum bunca zaman değil de neden şimdi? Ayrıca ikimizin alakası bile yok ben sınıfta sessiz sakin kendi halinde biriyim kendimi göstermem öyle çok güzel olduğumu vs de düşünmüyorum ama bu çocuk tam tersi her yerde kendini gösterir falan.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çocuk tam “ego kralı” profili ama sıkılmış büyük ihtimalle kendi fan kitlesinden 🙃 3 senedir aynı sınıftasınız, seni gözlemlemiş olabilir. Sessiz, sakin, dramadan uzak olman onun için “farklı” duruyor.
Bence iki ihtimal var:
Ya gerçekten merak edip hoşlandı, ya da sevgilisinden bunaldı, egosunu tazelemek istiyor 😏 Dikkatini ölçmek için biraz mesafeli dur, ilgisi tutarlı mı bak. Sürekli, istikrarlı davranıyorsa iş ciddidir; arada bir yanıyorsa sadece egosunu besliyordur.