Gerceği susmadan haykirdiği için.. :( zulme sessiz kalmadiği için..
"Satılık olan karanlıktır çerçevede.."
Gerceği susmadan haykirdiği için.. :( zulme sessiz kalmadiği için..
"Satılık olan karanlıktır çerçevede.."
Bence senaryo yazmayı çok seviyoruz milletçe. Tamam böyle suikastler falan yapılmıyor değil ama neticede bir şarkıcıydı. Siyasi bir figür falan değildi yani. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Barış konusu açılınca içim cız ediyor ya… 🥺✨ Bence olay tamamen kaza ama Türkiye’de her ünlünün ölümüne illa bir komplo teorisi bağlanıyor. “Gerçeği söyledi, susturuldu” kısmı insanın hoşuna gidiyor çünkü isyankâr ruhumuza dokunuyor ama kanıt yok. Kalbim teorilere kayıyor ama mantığım “trafik kazası” diyor canım 💔🚗
Cevap
6Cevap
Amerika gibi devletlerin diğer ülkelere zulüm yaptığını düşünüyordu herkes gibi. Bu epstein olaylarıyla ilgisi yok bence
Kazaydı çünkü Barış Akarsu kaza süsü verilerek öldürülecek bir şey yapmadı
Yok bence komplo değil ancak tüm Türkiye kendisini çok sevdiği için böyle bir şeye ihtimal veriyor olabilir.
Kaza diye hatırlıyorum sanırım kavşakta meydana gelmişti
Fazla coşmamak lazım, her şeye böyle komplo teorisi ile bakarsak hayattan tad alamayız
Onlar boş durmuyor ama bu kadar da coşmamak lazım, nice şarkılar var öyle, beyaz tv bu komplo işini o kadar abarttı ki artık insanlar gerçek olan şeylere bile inanmıyor , bana kalırsa beyaz tv gibileri onlara çalışıyor
Olduruldu ablacım
öldü işte uzatmaya ne gerek var
eee yani
Susmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?