Konuyu yakından takip ediyorsanız ya da duyuyorsanız birde başımıza bu çıktı. Erkek arkadaşı Mehmet Kaplan intihar ettiğini söylüyor. Tabii şaşırdık mı? Ha bide evinde ne işi varmış iyi oldu diyen hemcinslerime de yazıklar olsun. Yine de umuyorum ki başlarına gelmez. Twitter'da açılan tagler ile sizde Duygu'nun sesi olabilirsiniz. Aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
Gelelim otopsi raporuna. Ön otopsi raporu çıktığı söylendi. Vücudunda darp izleri olduğu görüldü. Erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek öldüğü öne sürülen Duygu Delen'in (17) ailesinin avukatı Ömer Faruk Akan, ön otopsi raporunun çıktığını açıkladı. Avukat Akan, Delen'in vücudunda düşmeye bağlı olmayan darp izleri görüldüğünü söyledi.
Sosyal medyada çok ses getirdi bu olay. Burda kimse yazmak istemiyor. Ailesi sağa sola para dağıtarak, tehdit ederek susturmaya çalışıyor konuşanları. Ekşi sözlükte uzunca bir ilk entry vardı onu sildirmişler. Parayla, tehditle bu dünyada iş yaptırırsın elbet. Ama ahirette bakalım napacaksın o sonsuz hayatta... Daha önce de bir kadına arabayla çarparak ölümüne sebep olmuş. Allah rahmet eylesin ikisine de.
Allah evlatlarımıza da güzel ahlak versin işte. İbretlik bir durum.. Ne kimseye zarar versinler ne de kimseden zarar görsünler..
Düpedüz cinayet kız düşerken ölü ya da baygın gibi görünüyor videoda. Tartışırken de düşmüş olabilir. Allah ailesine sabır versin kimseye evlat acısı göstermesin. Allah rahmet eylesin.
Böyle konuşmak günah olduğunu biliyorum bunun için beni affedin ama madem kız düştüğünde baygın görünüyordu sizce onun da uyusturucu kullanması ihtimali var mı? Kafama çok şey takildi mesela bu kizin boyle biriyle ne işi olur ailesi neden o cocukla gorusmesine engel olmadi? Kimsenin günahını almak istemiyorum ama bence bu hikayede başka suçlular da var.
Gençlik işte uyuşturucu kullanmıştır belkide o ihtimalde var. En başta ailesinin takibinde olup o çocukla görüşmelerine engel olsalar bunlar olmayabilirdi.