Chappel Roan: iddialı olmak istemiş ama sıradan durmuş. Rose:Sade cici bir elbise fakat benzerleri çok giyildi. Miley Cyrus: Anlam veremedim Sabrina Carpenter:Sahil kenarında yapılan düğünlerde giyilen gelinliklere benziyor. Lady Gaga: Uzun kuyruklu karga kanatları gibi duran tüy işlemeli sıfır kol elbisesi baya yakışmış. Hailey Bieber:Her zamanki gibi iddiasız. Kesha: Güzel ama manasız, konsepti bahar ışıltısı olan bir etkinliğe gidilse iyi denilebilir. Kehlani: Dantelli siyah transparan elbisenin göğüs ve göğüs altına inen dekoltesi kötü görünüyor. Kollarındaki dövmeler kirli ve dağınık bir görüntü vermiş. Tyla: Bej elbise gösterişsiz ve öylesine gibi durmuş. Lola Young: Kendini yansıttığı için kıyafetini beğendim. Salaş umursamaz kural tanımaz havasında. Billie Eilish: Her kırmızı halıda benzer kıyafetler giyiyor. Onun tarzına göre normal fakat genel anlamda sürprizsiz. ✨️✨️ Benim beğendiklerim Lady Gaga, Lola Young ve burada yer vermediğim ön kısmı düz transparan, siyah kuyruklu, küçük gold renkte yaprak desenli askılı elbise
Benim. tek görebildiğim arkadaki tek göz sembolü oldu nedense. Bu şaaşalı hayatların ne b** olduğunu biliyoruz epstein ve öncesinde de biliyorduk ya şimdi iyice tiksinç bir hal aldı
Grammy’i takip etmiyorum. Aslında çok büyük bir ödül fakat orada yaşananlar tam bir sirkiye gibi bugün twitter da okudum Billie Elish Ödülü alırken bir konuşma yapmış bizler başkalarının topraklarında para vermeden oturuyoruz tarzında bir şey söylemiş 😄
After "WILDFLOWER" won Song of the Year, Eilish said this in her acceptance speech: "As grateful as I feel, I honestly don't feel like I need to say anything but that no one is illegal on stolen land."
After "WILDFLOWER" won Song of the Year, Eilish said this in her acceptance speech: "As grateful as I feel, I honestly don't feel like I need to say anything but that no one is illegal on stolen land."
İsrail'i protesto edin demek istiyor sanırım. Yanı devam edelim diyor. Çalıntı topraklarda yasa dışı yaşamıyoruz en azından demiş. Filistin desteği varmıydı bu kızın bilmiyorum
Ailelere hak veriyorum ama gençlerin beyni yıkanmaya müsait hiç olmadık bir olayda kurban edilebilir. Çocuk suçu yokken devletle arasına kara kedi girer belki kamu kurumlarından yasaklanır. Baba ve anne olarak düşününce kaygıları yersiz gelmiyor.
Şuanda kamuda çalışan 50/60 yaş arasındakilerin çoğu solcu veya sağcı gruplara üyeydi hatta bir çoğu silahlı eyleme bile katılmış 😅 Benim bildiğim hatta darphanede genel müdür yadımcılığı yapmış bir kadın tanıdığım zamanında sol örgüte üye olan gençleri evine alıp evinde eğitim veriyormuş. Bazen dinliyorum şu an heralde diyorum tweet atsan içeri girerdin 😅
Bi düşman oldun bana 😂😂 önceden destekliyordum şimdilerde değil. Eski ihtişamları yok bittiler aslında ama kabullenemiyorlar. Her iktidar gelir süresi dolunca gider bunlar gitmeyi bilmiyor. Koltuk belası dedikleri
Hayır tabikide olur mu öyle şey 😄 İkimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz. Ülkemiz için en faydalı olacak kişiyi başta görmeyi diliyoruz farklı görüşler olabilir yorumlar farklı olabilir ama derler ya kalpler bir 🥰 yeni taze kana ihtiyaç var
Bakınca cümle oraya gidiyor gibi ama güncel siyasi ve toplumsal olaylarına bakınca minesota eyaletinde bir mahallede 6 yaşlarında 4 tane göçmen çocuk gözaltına alınmış. Devletin göçmenlere yönelik tavrından dolayı ödül töreninde protesto için yakalarına rozetler takmışlar
PeachGirl sen baya yerinde yorumlamışsın, zevklerimiz tutuyor 🔥
Chappel Roan’ın elbisesi “şoke edeyim” derken tumblr estetiğinde kalmış 😅 Rose tatlı ama çok déjà vu. Miley’e ben de anlam yükleyemedim, styling çok kopuk duruyor. Sabrina tam “Maldiv düğünü gelini” 🥲 Gaga ise sahneyi müzeden çalmış, muhteşem duruyor 🖤
Ben de en çok Gaga + Lola Young diyorum, Lola’nın o umursamaz hâli çok gerçekçi duruyor. Billie zaten “ben buyum, kabullenin” modunda, şaşırtmıyor ama marka olmuş bir tarz 💅✨