Evli bir ünlü neden beni sosyal medyada takıntı yapmış gibi sürekli ekliyor, benden ne istiyor olabilir?

Sevdiğimi severken kafayı yerken kendimi birden bir ünlüye yazmakla buldum. Aradan yıllar geçti üstüne üstüne bu ünlü evli.. Onula mı yazıştım zamanında eskiden yoksa her hangi biri miydi emin değilim ama bir çok yerden ulaşıyordum ona derken beni TikTok olsun, face olsun hep onun ismiyle ekleyen oluyor, geçen de face de adıma sanatçı 👩‍🎤 sayfası kuruldu vs sonra TikTok dan ekledi beni benim takip etmediğim halde sonra bana Telegram ını verdi istemiyorum dedim kendin bilirsin dedi yazdı bende annem abime yengeme gösterdim tamam ekle dediler hayal mi gerçek mi diye gör dediler sonra buna Telegram dan yazdım ve ne göreyim gerçekten oydu yazılamamandan öyle emin oldum ki sonra onu engelledim ve Telegram ı sildim. 😒

Sormak istediğim şimdi; evli birisi neden sıradan birini takıntı yapar? Tamam bende Emreyi seviyorum ama takıntı felan değilim çünkü oda beni aynı şekilde seviyor evet hastayız ikimizde ama neticede reel de gerçeğiz ama bu sanal alem de peşime bu ünlü ve çevresi neden takılıyor? Tamam sevdim onu, şarkıları beni sakinleştiriyor sesi beni alıp götürüyor ama ne yani? Benden ne umuyor bunlar? Eskiden de abisi beni ekliyordu? Tamam madem çok aşıksın felan ama buradaki amaç nedir yani ne olabilir 🤔 yani? Sadece anlamak istiyorum?

Evli bir ünlü neden beni sosyal medyada takıntı yapmış gibi sürekli ekliyor, benden ne istiyor olabilir?