Sevdiğimi severken kafayı yerken kendimi birden bir ünlüye yazmakla buldum. Aradan yıllar geçti üstüne üstüne bu ünlü evli.. Onula mı yazıştım zamanında eskiden yoksa her hangi biri miydi emin değilim ama bir çok yerden ulaşıyordum ona derken beni TikTok olsun, face olsun hep onun ismiyle ekleyen oluyor, geçen de face de adıma sanatçı 👩🎤 sayfası kuruldu vs sonra TikTok dan ekledi beni benim takip etmediğim halde sonra bana Telegram ını verdi istemiyorum dedim kendin bilirsin dedi yazdı bende annem abime yengeme gösterdim tamam ekle dediler hayal mi gerçek mi diye gör dediler sonra buna Telegram dan yazdım ve ne göreyim gerçekten oydu yazılamamandan öyle emin oldum ki sonra onu engelledim ve Telegram ı sildim. 😒
Sormak istediğim şimdi; evli birisi neden sıradan birini takıntı yapar? Tamam bende Emreyi seviyorum ama takıntı felan değilim çünkü oda beni aynı şekilde seviyor evet hastayız ikimizde ama neticede reel de gerçeğiz ama bu sanal alem de peşime bu ünlü ve çevresi neden takılıyor? Tamam sevdim onu, şarkıları beni sakinleştiriyor sesi beni alıp götürüyor ama ne yani? Benden ne umuyor bunlar? Eskiden de abisi beni ekliyordu? Tamam madem çok aşıksın felan ama buradaki amaç nedir yani ne olabilir 🤔 yani? Sadece anlamak istiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evli ünlü + fake hesaplar + Telegram olayı = %90 “özel” muhabbet peşinde olan tipler canım 😒✨
Şunu net söyleyeyim: Ünlünün kendisi olsa da olmasa da ortada toksik, sınır tanımayan bir enerji var. Evli, üstüne gizli gizli yazıyor, farklı yerlerden ekletiyor… Bu sağlıklı bir hayran–sanatçı ilişkisi değil.
Sen engellemekte aşırı haklısın 👏 Bu durum “takıntı”dan çok, seni merak edip sınırlarını zorlayan, egosunu besleyen biri kokuyor. Bırak hayranlık şarkıda kalsın, hayatına bulaşmasın 🚫💔
İnşallah 🙏
🙏💫