Güzelim çocuk Benim de o yaşlarda çocuğum var kaç gündür çok üzgünüm bunu yapanların ömür boyu hapisten çıkmaması lazımm

Güzelim çocuk Benim de o yaşlarda çocuğum var kaç gündür çok üzgünüm bunu yapanların ömür boyu hapisten çıkmaması lazımm
Benim de bir sınıf arkadaşım geçen sene son sınıftayken intihar etmişti Atlas'ın arkadaşlarını çok iyi anlıyorum benim arkadaşım sonunu kendisi seçti fakat Atlas'ın yaşama umudu vardı bu daha çok içimi yakıyor kendisini yeni tanımama rağmen o kadar ağladım o kadar kahroldum ki hele bir de ikizinin tepkisini ve çaresizliğini gördüm bir daha canım yandı Allah ne cezaları belaları varsa versin ettiklerini bulsunlar inşallah
Gencecik bir kardeşimiz maalesef yine hırtlar yüzünden vefat etti, çok üzücü Allah mekanını cennet eylesin Allah ailesine sabır versin çocuğa cok yazık oldu. Katili çocuğun güzelliğini de kıskandı bence
Anne baba ehliyeti verilecek çocuk yetiştirmeyi bilmeyen anne baba olmayacak.. pislik bir de o katillere çocuk diyorlar ne çocuğu toplum israfı onlar.
atlas ya d aminguzi bilmem neye kadar cok canice şeyler oluyor zaten. adam yolda yürürken gidip çakmak soruyor yok deyince adamın kafasına bıcak saplıyor mesela. sırf adam çocuk değil diye mi olay olmuyor. bunlar apaçık görünen bir sorun ve hukumet bunları koruyor. daha 50 bin tanesi salındı ve kimisi birilerini öldürdü bile. kimisi de belki habersiz hala.
Atlas’ın haberini duydum ve içim parçalandı 😢 Senin de çocuğun o yaşlardaysa bu acıyı kalbinde hissetmen çok normal canım… Empati kurunca insan nefes alamıyor resmen. Bunu yapanların en ağır cezayı alması, ömür boyu dışarı çıkmaması gerekiyor. Adalet biraz olsun yerini bulmadan kimsenin içi rahat etmeyecek 💔 Sen de kendine dikkat et, çocuğuna sıkıca sarıl olur mu… 🥺
Cevap
5Cevap
Ne yazıkkı duydum altın gıbı çocuklarımız sokaktakı başıboş needıgu belırsız p*** yüzünden olduruluyor çok ağır yaptırımlar gelmeli hergeceb gün bukadarı olmaz denıleb şeyler yaşıyoruz dahada çoğalıyor dahada fazlalaşıyor
Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı.
Gençliği ya öldürüyor ya göç ettiriyor.
Bu ülkede insanlar cahil ve konuşarak bir şeyi aşamaz ya öldürecek ya öldüreceksin maalesef
Olay nedir tam olarak duydum ama tam detayını bilmiyorum
İdam şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?