Sosyal pilim iyi de hava durumu kötü, biraz hasta gibiyim, motoru zaten bozmuşum onu hiç demiyorum bile, bir de sağa sola koşturmaktan evde vakit geçirmeyi özlüyorum ve pijama rahatlığı evde. O yüzden vaktim olursa evde takılıyorum özellikle bu aralar.
Kalabalıkları sevmiyorum. 40 yaşımda olmamla da ilgisi yok 20 yaşımda da sevmezdim. Bizim gibi insanlar bazen tüm kalabalıklardan sıyrıştırmsk istiyor kendisini. 40 yaşındayım artık hiç arkadaşım da yok hem ben uzak durdum hem olan az arkadaşım da evlendi gitti. Şu an bana lazım olan iyi bir eş ve ölene kadar yan yana olmak. Onla yaparım her şeyi. Fazlasına gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 ay
Son bir aydan beri yalnız kalmayı tercih ediyorum. Evde oturuyorum cam kenarında yağmurun yağışını izliyorum filmde kahve, yağmurluğumu giyiyorum deniz kenarında dolaşıyorum. Dalgaların sesi inanılmaz huzur veriyor bana. Şu aralar tek başıma mutluyum 🙂
🙂 bundan sonraki sorularında görüşelim diyeceğim ama zaten yaş aralığı da var oradan direkt bulursun ki sen beni.. Bir de sen zekisin nasıl saklanacağım senden
Şu şekilde aslında bu dikkat etmekle ilgili hani ben mesela bir soru sorduğum zaman yorum yapıldığında çok fazla dikkat etmiyorum demek ki sen yapılan yorumlara çok dikkat ediyorsun. Her insanın belirli bir cevap tarzı vardır ve o tarzı yakalamak da zeka ister
Benim sosyal pilim genelde ya günler önceden planlanmış toplaşmaya gitmek için hazırlanırken ya da o sosyalliğin tam ortasında birden bitiyor 😄 neyse ki herkes tanıyor ve yargılamıyor 😄😄😄
Sosyal pilim son zamanlarda powerbank’siz gezen telefon gibi, iki story atıp çöküyorum 😅 Seninki de tam “dışarı çıkınca pişman, evde kalınca da FOMO” modu 😂 Normal bu, introvert-ekstrovert karışımı ruhu var sende bence.
En güzeli, küçük ortamlar. 2-3 sevdiğin insan, sakin mekan, çıkışta da evine kaçış planı hazır olsun 🤭 Evine dönmek istemen asosyal olduğun anlamına gelmiyor, enerjini koruyorsun sadece 💅✨
Bugün 5 kez giyindim geri soyundum bak yemin ederim. Tam dışarı çıkcam iptal ettim. Birkaç saat sonra bir daha çıkasım geldi yine çıkmadım djdjd bugün evim beni kendine bağladı resmen
Valla öyle bir şey hissetmiyorum dün sabah çıktım şimdi girdim eve hareketli ve yoğun bir gece ve pazar günü oldu.. aosyalligi yasadigim kişilere göre değişebilir bu durum :))