Bildiğim kadarıyla c1nse- şeyler de yok burada; onu geçin, hatta cıbıldaklıl bile yok. OnlyFans’tan bile kısıtlı diye biliyorum. Fakat TC erkekleri gidiyor, bunları villalarda millalarda yaşattırıyor...

Bildiğim kadarıyla c1nse- şeyler de yok burada; onu geçin, hatta cıbıldaklıl bile yok. OnlyFans’tan bile kısıtlı diye biliyorum. Fakat TC erkekleri gidiyor, bunları villalarda millalarda yaşattırıyor...

Çoğu evli erkeklerdir, internette milyonlarca video fotoğraf varken yok illa para verip izlemek hoşlarına gidiyor demek ki bilemiyorum o kafada değilim. Sonra emekliler çıkıyor para yetmiyor diyor yetmez tabi mk
Villada yaşamıyor bu çatı katında kalıyor bizim buralı sokakta yüzüne bakan yok ama abonesi çok gerçekte görsen bakılacak yanı da yok bizim insanımız sorunlu
Türkiye’de erkekler “bedava bakılacak tonla insan varken” ekstra para veriyorsa orada olay bambaşka 😂 Ego okşanması, ilgi hissi, “bana özel içerik” sanrısı, bir de fanlık kafası var.
Simge’nin olayı da şu: draması bol, magazini bol, her anı dedikodu malzemesi 🥲 İnsanlar karaktere, enerjiye, kaosa para veriyor. Yani abonelikler aslında içerikten çok, egoya ve hayale çalışıyor 🤷♂️✨
Cevap
10Cevap
koyun gibiler çünkü
Ne kadr abaza erkek kişisi varsa abone olmuş ama sorsan hepsi adam gbi adamdr 😄
Şunları takip eden net slk beyin yoksunu zavvali
Abazadan çok ne var bu ülkede!
bu canım erkekler yüzünden
Dünya kadar malın olcagına 😂😂😂😂
İki çift meme görecekler diye tabiiki
Birşeyşer görmek icin
Bu kadar mal varken😂
canım çok memlekette