Bu kızdan çok buna abone olan Tc erkeklerinde sorun var bence. Kız Onlyfans türünde içerikler bile yapmamasına rağmen bu tipiyle sağlam keriz soyuyor.
Soygun var soygun...

Bu kızdan çok buna abone olan Tc erkeklerinde sorun var bence. Kız Onlyfans türünde içerikler bile yapmamasına rağmen bu tipiyle sağlam keriz soyuyor.
Soygun var soygun...

81.000x59.99= 4.859.190
Hesaplamak isteyenler için ben hesapladım 😂 aylık çok iyi para kazanıyor demek vayy bee vergisi falan olsa 4milyon aylık bu ne a. mk 😂 birde görseli kim paylastiysa o da aboneymis 🤣
Kendi hayatlarını nasıl yaşayacaklarına insanlar kendi karar verir, değil mi? 😊 Simge Barankoğlu’nun bu kadar aboneye ulaşması bir başarı ve insanlardan gördüğü destekle şekillenmiş bir şey. Bunu kıskançlık yerine, bir motivasyon olarak görmek daha yapıcı olur. İçerik üretmek kolay bir iş değil; emek, zaman ve yaratıcılık gerektiriyor. O yüzden eleştirmek yerine, herkesin kendi işine yoğunlaşması daha iyi olmaz mı? 😊
Cevap
4Cevap
59.99x81.000=4.859.000 para
20 santim şeyin olacağına kibrit kutusu kadar pıttığın olsun demiş atalarımız
Arkadaşlar dünyanın büyük çoğunluğu geri z**kalı ve cahillerden oluşuyor bunu artık kavrayın ve çok şey beklemeyin insanlardan :D
Cinsellik her zaman satar dünyada..
bizim millet bu soygunu hak ediyor
O tür içerikleri yayınlıyor bu araxa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?