Ayrı eve çıkarken hangi youtuberı seçerdiniz dertleşmek için her konuda ev arkadaşı için anketleyiniz?
orkun ışıtmak
tamer yeşildağ
Murat engin ekin
Mete özbey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sadece YouTuber değil aynı zamanda gamer kendisini severim tüm oyunlarını izledim sıkıntılı dönemlerinde diğer takipçileriyle destek olduk bankacı aslında ama oyunculuk olarakta bayağı iyi eğer buraya pinti pandayı da koysaydın seçim zorlaşırdı
Mete özbey korku oyunu videousu çekerken güzel rol yapıyor bazen takdir ediyorum oyunda karşındaki kişiyle konuşurken
meteyi alırım korku oyunlarda bol bol korkarız :D
şaka maka adam iyi oyun sunup oynuyor
bir de adamdan sürekli korku oyunu istiyorlar bu korku oyunlarındaki jump scareler yüzünden hop oturup hop kalkıyor :D :D
Mete özbey adamdır oyunda karşıdaki kişiyle güzel rol yapıyor bana katılıyon mu?
artık rol mü yapıyor yoksa gerçekten mi korkuyor bilemem :D
ama oyun içindeki sunumu korku mimikleri ve konuşması bir sempatiklik sergiliyor
işte onu oraya kim koydu
burada yaşarım buraya pısarım :D pısmak :D gibisinden sözleri aynı zamanda stand up içeriyor insanı oyunun içinde gülümsetiyor
cevap seçimi için teşekkürler
Bu dörtlü arasından net tamer derim, diğerleriyle özellikle muratla anlaşmak mümkün değil, şıklara koyarken sen bile neden koydum diye düşünmüşsündür.
Cevap
7Cevap
Şıklar arasında hiçbirini seçmezdim. Zorundaysam mete olurdu. Onun dışında kendi seçme hakkım varsa pintipanda'yı seçerdim
Ruhi net seçenekte olanlarin hepsi net sorunlu çünkü
Valla ben marketten ne bulursam alıyorum.
Neden hemcinsim yok?
Bunlarla aynı evde kalacağıma dışarda yatarım aw
Sondan birinci
Birtek orkunun adını duydum. Hiçbirini tanımıyorum
Muratla çok iyi anlaşırdık hahahaha
Meryem can
Orkunu alim
Murat abi
Kimseyi almam
Enes batur
Şıklarda yoktu ama yinede teşekkürler
Murat abi gf