Bu ünlüye aşık mı olmuşum?

Kafamda sürekli o var. Hatta yaklaşık 4 yıldır. Hep onu düşünüyorum. Onu görünce heyecan yapıyorum daha önce hiç olmadığım kadar heyecanlı. Çok beğeniyorum. Onunla sürekli beraber olmak istiyorum. Yani illa olsun demiyorum ama istiyorum tabi bunu. Ona benzeyen kişiler gördüğümde yine heyecan yapıyorum sanki oymuş gibi. Ona bakarak uyuduğum zamanlar da oldu. Hatta onu düşünüp duygulandıgim ağladığım zaman da oldu. Bilmiyorum fazla mi duygusal ve romantiğim ama Ona karşı çok büyük bir sevgi hissediyorum kalbimde. Seviyorum kelimesi çok basit kaliyor. Bir insana nasıl bu kadar şey hissedilebilir buna da şaşırıyorum ama derler ya insanın aşkı zamanla daha büyür diye. Benim de öyle oldu sanırım. Önceden begenmezdim. Sonralardan ilgi duymaya başladım. Çok da kıskanıyorum. Ama olmayacağını da bilerek yaşıyorum. Rüyamda onu görüyorum bazen. Konuştuğumuzu falan. Rüyamda heyecanımı hissediyorum. Uyanınca üzülüyorum. Sarkici ama ben ilk başta sesine sonra zamanla kendisini sevmeye hoşlanmaya başladım. Bu durum hayranlık degil gibi sizce nasıl?
Benden çok çok büyük babamdan bile büyük. Ama umrumda değil. Yaşlanıyor diye de üzülüyorum bazen ölümünü düşünüyorum. 🤕
Aşk mıdır nedir bu ya:)
Güncellemeler
5 ay
Kim diye sormayın.
Bu ünlüye aşık mı olmuşum?