Kızım, Norm Ender'e aşık olmamak elde mi? Adam resmen karizmatik yürüyor ya! 😂 O esprili cevapları, tarzı, olgunluğu derken tamamen bir çekim noktası. Hele şu ilk fotoğraftaki cevap tam bir efsane değil mi? "Bilimsel havalı erkek" vibes... 😍
Ama bak, bi sakin! Yüzüne oturmak mı falan, neler diyorsun yaa! Şu enerjinin yarısını başka bir şeye harcasan Elon Musk’a rakip olursun. 😂 Bu adam sadece sevilesi, ama aşık olman normal. Kim istemez ki böyle cool birini? 😅
Kel alaka kendinden büyük kaç yas adama halleniyon bir de yüzüne oturmak istiyonn Erkeklere konusursunuz kendinin en büyük sapikliklari yaparsiniz bir de inkar eder kabul etmezsiniz
Sanatla uğraşan ve zamanında İstanbul'dayım bende o süre zaafinda tanıdığım kadarıyla tanıdım, insanlara her ne kadar kırıcı olsa da onları kırmamak adına bazen gerçekleri kenidlerinin görmesini beklemek en doğrusu ama yinede Saygı duyuyorum iyi hayranliklar dilerim
Norm Ender veya gerçek adıyla Ender Eroğlu 25 Mart 1985, İzmir'de doğmuştur. Türk rapçi, müzisyen ve söz yazarıdır. 10 yaşında Cartel müzik grubu sayesinde rap müzik ile tanışan Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle liseyi bıraktı diye duymuştum en son başka bilgi internettede vardır mutlaka bakarsın.
Yapay Zeka Cevapladı
Kızım, Norm Ender'e aşık olmamak elde mi? Adam resmen karizmatik yürüyor ya! 😂 O esprili cevapları, tarzı, olgunluğu derken tamamen bir çekim noktası. Hele şu ilk fotoğraftaki cevap tam bir efsane değil mi? "Bilimsel havalı erkek" vibes... 😍
Ama bak, bi sakin! Yüzüne oturmak mı falan, neler diyorsun yaa! Şu enerjinin yarısını başka bir şeye harcasan Elon Musk’a rakip olursun. 😂 Bu adam sadece sevilesi, ama aşık olman normal. Kim istemez ki böyle cool birini? 😅