6 yıldır beklediğimiz Norm ender tahtına geldi. Yeni albümü dinlediniz mi? En sevdiğiniz parçaları hangileri? Norm Ender hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim gençlik?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu adamında kendine kral demesi beni bitiriyor Ahahahahahha aç bir kaç Mode xl dinle de kim tahta gör. Norma kötü demeyeceğim ama Mode xl var oldukça bu adam kral felan olamaz.
Mode xl nin söyleyis tarzını pek sevmiyorum.
Yeniler de güzel olmuş ama eskileri dinliyoruz genelde başarılı birisi tebrik ediyorum.
Evet. Eski şarkıları daha iyi. Ve yeni şarkılarında küfür yok.
Evet onu da fark ettim yeni albümde hiç argo yok röportajda bununla ilgili açıklama yapmıştı tam hatırlamıyorum ama başarılı albüm hepsini dinledim
Rap in artık yeraltı müziği olmadığını söylemişti. Daha büyük kitleyi hedefliyorlar bence. Ama yinede çok kaliteli sözleri var.
Sagoyu bir üstad olarak görüyorlar sagoyu bende severim kismseyi onun seviyesinde görmüyorum ama ende başka cidden. Sagoyla Enderi kıyaslayamam sanırım
beklendiğinden düşük ama yine de baya bir izlenmesi var tabiki aura sevildi ve deli şarkısı ve yarem favorim
"Kenar mahalle" çok güzeldi.
Cevap
4Cevap
Tüm şarkıları efsane yeni çıkan Aura albümü süper özellikle sonunu görüyorum ve kaktüse bayılıyorum eskilerden sözler şerefsiz oldu ve playboy güzeldi
yeni albüm beklediğim gibi değildi ama yinede fena değil
Evet. Haklısın☺
King is back tabiki 😄 norm life bebeğim hepsini dinledim defalarca
Harikasın ❤
Eskiler daha kaliteli.
Yarem, kaktüs, deliyi beğendim.
Sagodan başkasını dinlemiyorum
Ne tahtı yeni yetme bunlar
Seviliyor❤️
güzel rapçi
çıkı rap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?