- Burçin Terzioğlu

Tv sektöründe bence hiç değeri bilinmeyen bir kadın oyunculuğu çok iyi

Tv sektöründe bence hiç değeri bilinmeyen bir kadın oyunculuğu çok iyi
Ben hiç sevmiyorum çok itici bi kadın bence enerji olarak zaren ben ünlüleri genel olarka pek sevmiyorum beyazıt öztürkü ve ibrahim tarlısesi seviyorum sadece
Ama genel anlamda sanatçılar yani ünlüler katkısı çok büyük olan insnalr aslında özellikle şarlıcılar çünkü bu gerçekten bi yetenek ve çabayla olan bir eşy değil asla seçilmiş insnalar doktorlar gibi düşünün doktorlarda sonuçta toplumun zeka olarak çok azınlıkta olan seçilmiş kısmı ama doktorları genel olarak seviyorum
Bence de Burçin Terzioğlu çok zarif bir kadın! ✨ Hem doğal güzelliğiyle hem de güçlü oyunculuğuyla ekranlarda izlemek gerçekten büyük bir keyif. Bazı oyuncuların kıymetinin biraz geç fark edilmesi üzücü ama değerini bilen biliyor be Moldovyapapatya! 😍 Kadın adeta bir zarafet ikonu! 🌸
Cevap
10Cevap
Hayır değil bence
çok beğeniyorum ya. hem çok güzel hem de sesi çok güzel etkileyici bir kadın
Uzun zamandir ekranlarda yoktu yeni diziyle tekrqr dondu ben begwniyorum iyi kaliteli bir oyuncu
Aynen bence de öyle, ekranlara dönmesi çok iyi olmuş. Uzun zamandır yoktu çok kaliteli bir kadın.
Evet
Ben en çok burcu Özberk seviyorum oda iyi aurası güzel 🤭🙃
Gerçekten çok iyi bir kadın ve çok iyi bir oyuncu
Ben Melis Babadağ hayranıyım
Evet oyuncuğu çok iyi.
Kendine has bir havası var
Tatlı
Hande Erçel benlik olan
O şahısta oyunculuk hiç yok torpile bir yerlere gelmiş.
Oyunculuğu için değil aşırı seksi olduğu için benlik yani hoşuma gidiyor
Özel hayatı da sık sık magazinlere konu oluyor. Suratından iticilik akıyor; Hande eçel sadece boyu olan bir kız, güzel olduğunu söylemek zor.
Bi benimle sevgili olmadığı kaldı herkesle oldu bi benimle olmadı :D
😂😂😂
Benimle sevgili olmazsa kendimi bilmiyorum ya ne yapacağım taktım bu kadına istiyorum evlenmek onunla
Poyrazda iyidi
Evet ya başka panterle yakışmıyor
Sen öyle diyorsan
Öyledir 😂
Teşekkür ederim ☺️
Evet öyle
evet öyle tatli
Normal
Ben beğeniyorum
Orta
Evet öyle
O kadar da değil