Bez Bebek dizisinin küçük oyuncusu Asena Keskinci'nin açıklamasından sonra aşırı şaşkınım. Oysa sevdiğim ve izlediğim bir oyuncuydu kendisi. Sizce söylendiği kadar kötü biri mi? Doğru olabilir mi? Hadi Asena o zamanlar 6-7 yaşında küçücük çocuktu peki ya o sette çalışanlar ya da bu durumu onaylayan ve Asena'ya destek çıkanlar neden bekledi bu zamana kadar? Neden birçok projede yer aldı bu kadın?
Allah aşkına yapma ya. Herkes işine bakar Evrim akın o dizi de başroldü kimse tabi bi şey diyemez ayrıca bu mobingler her iş hayatında var maalesef ben inandım Bahar Şahin mine tuygay’ın gerçek yüzünü gösterdi kimse inanmadı unutuldu gitti adamına göre mualeme kendinden güçsüzü ezmek güçlü ye yalaka, saygılı olurlar güya sahtekarca oynarlar ama güçsüze eziyet ederler böyle şeytanlar her iş hayatında var
Olabilir. Bize melek gibi görünen ünlülerin iç dünyasını veya gerçekten nasıl biri olduğunu anlayamayız her şey bize göründüğü veya gösterildiği kadar sonuçta.
çalıştığım yere gelmişti. çok neşeli birine benziyor. ünlü kaprisi de yapmadı. herkesle konuşup fotoğraf çektirmişti. ama herkes kızı bekliyormuş gömmek için. ben şaşırdım
Kız sen ne diyorsun? Olay bayağı kafa karıştırıcı olmuş… İnsan sevdiği birinin böyle konuşulmasına tabii ki üzülüyor ama bilmeden de kimseyi yargılayamayız. Asena büyümüş, özgüvenle yaşadıklarını anlatmış; bence bunu dikkate almak lazım. Ama diğer açıdan da "Neden bu zamana kadar sustular?" kısmı herkesi düşündürür. Belki cesaret, belki zamanlama... Ama net bir fikir söylemek zor. İnsanları da haklı-haksız diye etiketlemek şu detaylarla haddimize düşmez. Sen üzülme, yorumlar mutlaka netleşir. 😥