Alattin durmaz paramı verirmi?

Yönetmen Alaattin Durmaz ile tanıştığımda bana ilk günden itibaren “Seni filmde oynatacağım”, “Başrol yapacağım”, “AFM Yapım üzerinden büyük projelere sokacağım” gibi çok büyük vaatlerde bulundu.
Ben de safça güvendim… Çünkü sektörde hala düzgün insanlar olduğunu düşünmek istedim.

Ama her şey tamamen planlanmış bir dolandırıcılık taktiğiymiş.

Önce küçük küçük güven kazandı.
Ardından “projeye acil ödeme lazım”, “senin adına çekim hazırlığı yapıyorum”, “seni kadroya ekliyorum” gibi bahanelerle benden borç aldı.
Parasını verince “yarın set açılıyor”, “senaryon hazır”, “AFM Yapım bu projeyi yönetiyor” gibi yalanlarla beni oyaladı.

Sonra ne oldu biliyor musunuz?

Ortadan kayboldu.
Ne film var, ne set, ne proje… Hiçbir şey yok!

Araştırınca gördüm ki:
Bu kişi sadece bana değil, sektörle ilgisi olan pek çok kişiye aynı şekilde yaklaşmış.
Oyunculuk hayalleri olan gençleri “başrol”, “film”, “reklam” bahanesiyle kandırıp para alan bir sistem kurmuş.

Ben paramı hâlâ geri almaya çalışıyorum.
Sadece maddi değil, psikolojik olarak da çok zarar gördüm.

---

❌ Alaattin Durmaz konusunda herkes dikkatli olsun!

• “Oyunculuk”, “başrol”, “AFM Yapım projesi”, “seni büyük projeye sokacağım” gibi vaatlerle kandırıyor.
• İlk başta para almaması sizi kandırmasın; güveni öyle sağlıyor.
• Sonra borç isteyip kayboluyor.
• İnternetteki sözde projelerinin çoğu uydurma.
• Gerçek bir yapım şirketiyle bağlantısı yok.

---

✔️ Bu paylaşımı neden yazıyorum?

Ben yandım, başka kimse yanmasın istiyorum.
Sektöre yeni giren, oyuncu olmak isteyen herkesin bu isme dikkat etmesini istiyorum.

Google’da “Alaattin Durmaz dolandırıcılık”, “Alaattin Durmaz AFM Yapım”, “Alaattin Durmaz oyunculuk vaadi” diye arattığınızda insanlar gerçekleri görsün istiyorum.
Alattin durmaz paramı verirmi?