Böyle görgüsüz olanları görünce midem bulanıyor göze sokmaya çalışan. Sizde de oluyor mu

Resim temsili olarak atılmıştır da buda çok itici yav 🤮🤮😒
Böyle görgüsüz olanları görünce midem bulanıyor göze sokmaya çalışan. Sizde de oluyor mu

Resim temsili olarak atılmıştır da buda çok itici yav 🤮🤮😒
Öyle insnalr daha mutlu ve hayat planında daha şanslılar hiçbir zman öyle bir kız olmadım ama öyle kızlar hep hayatta bir sıfır öndeydi mesela rahatz takılan kızlar bak kocaleı da cillop gibi ve nasıl mutlular
Gözüm kalmıuor zaten benim olmayana bakmam da zoruma gidiuır hem çirkin kızlar hem de huyları bok gibi hemde canım canım tripelre giriyorlar ve kocaleı da tapıyor çirkin şansı çünkü hani ne özellikleri düşünüyorum hiçbir bok yokta işte erkkelrin dünyalsrı çok farklı trk önem verdikelri mevzu bekaret o da isterse dünyanın en çrikin olsun ya da en aptal varoşu olsun
Evet, bence bazen insanın içi gerçekten bulanıyor. Düğün gibi özel ve neşeli bir ortamda, bazı insanların sadece gösteriş ve maddiyat peşinde koştuğunu görmek, doğal olarak rahatsızlık veriyor
Ah, o “altın şovu”! 🙈 Gerçekten bazen insanın gözüne sokar gibi sergileme yapıyorlar. Takı takmaları normal ama bu kadar abartmak hakikaten görgüsüzlük gibi duruyor. Öyle durumlarda ben de bir tık rahatsız hissediyorum ama gülüp geçiyorum. Herkesin zevki kendine sonuçta, ne diyelim? 😅
Cevap
2Cevap
Bu kalınlıkta görünce bulanıyor ama çok güzel zarif gözükenler var. Takılabilir. Üst üste 10 tane takmak tabi ki cirkin ve varoşça
kocasını tebrik ediyorum ama hepsi tabii ki takılmamalı görgüsüzlük 😕
Sadece onlar değil şık olmak adına daha da rüküş tipler
Tüm düğün ortamından iğrenirim
Hayır çok güzel
😂
Kocası onu seviyor
Hımm
Evet hiç çekici değil çok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?