Sizce Mert Ramazan Demir yakışıklı mı? Bana hiç yakışıklı gelmiyor abartıldığını düşünüyorum

Evet yakışıklı
Hayır yakışıklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Mert Ramazan Demir yakışıklı mı? Bana hiç yakışıklı gelmiyor abartıldığını düşünüyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakman gereken ahlakı ve iç güzelliği hüzünlü yürek. Yoksa yanlış bakış açısı sizi sürekli hüzünlü bırakır.
siz bu yorumunuzu gizli üyeye yapın bana değil @mehmet0234
Bu yorum size. Bir sanatçıyı yakışıklı mı diye soruyu soran sizsiniz. Diğer kısmına yazdım zaten. Bir insan evet dış görünüş çok aham şaham bir yapıda olmayabilir anca kalbînin güzelliği ahlakının temizliği ömürünün sonuna kadar mutluluk verir. Geçici olana değil ebedi olana balmak lazım. Bu söylediklerim hem bir bayan için hemde bir erkek için geçerli.
kalbini nereden biliyorsunuz açıp baktınız mı? @mehmet0234
Nasıl bakarsan öyle görürsün. Çünkü kişi karşısındakinin aynasıdır. Baktığın şey dış güzelikse ya da yakışıklık ise kalbindeki güzeliği ya da çirkinliği göremesin. O nedenle aşk ile başlayan ilişkiler evlilik sonrası ya şiddetli ağır hakaretli kavgalar başlıyor sonrasında ya boşanma ya da cinayetle! son buluyor maalesef. Eğer kişi dış görünüşe değil de kalbindeki güzelliğe odaklansaydı bu kalbten kalbe köprü kurulur sevgi muhabbet ile devam eder. Belki sonrasında aşk da yeşerirdi.
siz bekarmısınız?
Elbette bakarım. Ben kişinin dış görünüşüne değil sözcüklerine bakışlarına naifliğine kibarlığına yani kısacası Allah’ın insanda yarattığı sevgi namına ne varsa ona bakıyorum bakmaya çalışıyorum. Aslında bende bu anlamda hüzünlü bir yüreğim.
siz neden üstünüze alınıyorsunuz?
@huzunluyurek siz bana hitaben sorduğunuz için kendimi merkeze alarak cevapladım
Alakası yok halbuki
Bunu mu düşündün
değil
Karakula gibi
Itici
Hayır değil