Evet Yakışıklı
Hayır Yakışıklı değil
İkisi de değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz tatillerinde yaz sonuna kadar şilede kalırdık mertte ailesi ile şilede yaşıyordu evlerimiz çaprazlamasınaydı o zaman gözlemlediğim kadarıyla çok sempatik ama içten içe çok egoist bi çocuktu. Şöhreti kaldırabilen biri değil. Şöhretle beraber egosu göstermemeye çalışsa bile üst safalara çıktı insanları alçak gördüğünü düşünüyorum sempatisinide bu şekilde ve “YENGECİ” olarak kaybetti. Afra ve mertin çok fazla abartıldığını düşünüyorum aramızdan insanlar twitterda ne zaman gezsem fotoğraflarının altına nazar duası döşeyen insanlar var😃Garip bi dönemdeyiz hık diyeni yüceltip tepelerine çıkarıyorlar. Dizileri bittiğinde ne ilişkileri nede şöhretleri kalacak bir daha hiç bir dizileri tutmayacak muhtemelen bir sürü oyuncu var böyle olan bir dönem yükselip bir anda düşüyorlar. Mert ramoda dizisinden sonra tamamen hate yorumları alıcak kısa süreli olarak insanlar sempati duyuyor o da göz önünde olduğu için
Cevap
8Cevap
Değil bide bunu sarp Levendoğluna benzetenler var 🤣 birde alacakaranlıkta ki Robert pattinson a siz harbi ne içiyonuz bu iki elemana benzemiyorlar bu adamın kaşları bolu tüneli gibi gözünüz kör
Neresi yakışıklı be, gözlerinin üzerinde TEM Otoyolu kaşlar :D
Neresi yakışıklı da denmez herifte var bir yakışıklılık bu kıskançlığa girer yakışıklı dememek bence.
Bana göre ortalama ile yakışıklı arasında bir yerlerde
kaşları berbat
Hyr kaşlara bak otoban gibi
Evet yakışıklı niye ki 🤔
O kaşlar yüzunden 10 uzerinden 4 kanka
Totoma kaş göz çizsem bundan yakışıklı olur
😂😂😂 dididididii g0t ağızlı
Aynen ezik önce gizliden çık ta seni görelim
🤣🤣🤣
Ramazan demirin çocukları mısınız hayırdır neden zorunuza gidiyor 😂
evet keşke ona versem
Çocuk lan bu daha
26 yaşında
Oha
:d daha küçük duruyor o zaman
Değil
Overrated bu adam
Yakışıklı bulmuyorum
Değil.
Ortalama bence.
Bu kim
Yakışıklı değil.
Yakışıklı.
Evet aynen.
Seni kaale alan kim ki? İt ürür kervan yürür işine bak ruh hastası.
Gerçekten değil
Bence değil
Hayır değil
Hayır
10 üzerinden değerlendirirsek 7 alır
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?