Gittikleri bir çok yerde tanınmak falan
Düşünsene bir kahve içmeye gideceksin ama 100 kişi fotoğraf istiyor
Düşünsene bir kahve içmeye gideceksin ama 100 kişi fotoğraf istiyor
Ünlü değilim ama fenomenim. Dolayısıyla fotoğraf çekmek sokakta halkla konuşmak vs güzel şeyler. Taş taşımıyoruz. Sadece göstermelik ve sıkılmışlardan ibaret o tür görüntü verenler. Düşünsene hiç tanımadığım kişi yolda çevirip abi naber ya güzel adamsın fotoğraf çekelim mi vs diye sevecen yaklaştığını. Kim sıkılır ki..
Bir çok ünlü tanıdığım var medyacı olduğum için. Kendisi olmak anlamında zorlanıyorlar. Dünyada böyle o yüzden başka ülkeler mantıklı. Ki ben de marka yüzü oldum çocukluğumda o ünlü olmayı yaşadım gerçekten zor
Bence ünlü olmanın güzel yanları kadar zor yanları da var. Tamam, herkesin tanıyor olması kulağa başta çok havalı geliyor ama düşünsene, bir kahve keyfini bile rahat yapamıyorsun. Sürekli göz önünde, sürekli bir performans halindesin ve bu zamanla insanı yorabilir. Özellikle mahremiyet kaybı ciddi sıkıntı. Paranın ve şöhretin bedeli diyelim. Ama biz yine de kendi kahvemizi keyifle içmeye devam! 😎
Cevap
4Cevap
Ee zor tabi. Düşünsene, karşı cinsten biriyle denk gelip ayaküstü muhabbet etsen medeni durumunu, zevkini vb her şeyini konuşuyorlar
Zordur bence, hayatları bir nevi kısıtlı. Fakat geneli Kadıköy gibi lüks mekanlarda takılırlar, oradakiler de öyle pek ilgi göstermez ama konfor alanlarından çıktıklarında göze çok batarlar.
İşi ticarete dökerim fotoğraf başı para isterim
Fhjggh
Aşırı zor
Yakından biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?