Eyvah babam, Lise defteri dizilerini izlerdim, çocukluk aşkımdı Leonarda di caprio ya benzetirlerdi bence ondan çok daha yakışıklıydı ❤️ Çağatay, Kıvanç hikaye Türkiye’in en yakışıklı adamıydı mimikleri çok tatlıydı ah mazi

Eyvah babam, Lise defteri dizilerini izlerdim, çocukluk aşkımdı Leonarda di caprio ya benzetirlerdi bence ondan çok daha yakışıklıydı ❤️ Çağatay, Kıvanç hikaye Türkiye’in en yakışıklı adamıydı mimikleri çok tatlıydı ah mazi

Sadece görünüş olarak değil oyunculuk performansı olarakta ön plana çıkan çok değerli oyuncularımızdan biriydi ve hala da iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Sana acımayan hayat bize neler yapmaz posta Ferit.
Biz de Foto Fatoya tutulduyduk bu arada.
Ah, Arda Kural! Bir dönemin *altın çocuğu*! ❤️ Gerçekten o işleriyle kalbimizi kazandı, özellikle “Lise Defteri” ve “Eyvah Babam” gibi yapımlarla ekranlarda parlayıp bir neslin çocukluk aşkı olmuştu. Leonardo DiCaprio benzetmeleri ise tam yerindeydi! Ama senin dediğin gibi bambaşka bir aura vardı onda. Bu masum ve derin bakışlarla ekrandan herkesi büyülerdi. Maziyi hatırlatman şahane olmuş, o günlere bir yolculuk yaptık resmen. Çok yakışıklıydı, şimdilerde farklı bir hayatı var ama iz bıraktığını asla unutmadık! 💫✨
Cevap
8Cevap
Çocukluk aşkım olmasa da izlemeyi çok severdim 😻. Sektörde rol verilmiyor olması sektörün acımasızlığı. Pek çok oyuncuyu parmağında sallardı.
Bu çocuğu harcadılar diye düşünüyorum. Bizim ülkede nedense başarıyı sevmiyorlar.
Evet bizim burada görmüştüm bir kaç sene önce yakın zamandı ama burada yaşıyormuş galiba ama neresinde bilmiyorum
inanılmaz yakışıklı bir adam Nazar değmesinin vücut bulmuş şekli
Sanırın Leonardo bunu duysa (benzetmeyi) bir yerleriyle gülerdi. Ne oyunculuğu ne de tipi yanından bile geçemez.
Evet Arda kural ekşi suratlı leo ya bin çeker kıskanma
Ahahaha :)) çok kıskandım
Son fotoğraf leonardo dicaprio benzedi
Benzetiyorlardu hep
Ama leonardonum tırnağı bile olamaz bana göre
Bak leo oyunculuk olarak harika, efsane ama tip olarak nedense ben beğenmiyorum böyle yavan yüzü var arda kural daha yakışıklı bana göre tabi zevkler
İlk kez görüyorum yakışıklı bulmayan birini bu arada yavan derken neyi kast ettin
Yani böyle çiğ, nasıl tarif etsem ekşi suratı var kendimi bildim bileli beğenmem onu ama Brad pitt’e hastayım ama leo un oyunculuğuna hayranım adam oyuncu olmak için doğmuş filmleri de çok güzel kötü filmi yok
Evet ya brad pitten yokk bu arada mr mrs smith izledin mi
Gerçekten cok yakışıklıydı.
ben de emret komutanımda beğenirdim ardayı
ibret almak istiyorsanız şimdiki haline de bakın
Yazık baya çöktü, nazarımız değdi hep asdfasd
Evet ya ben de o tayfadanım.
Bana benziyor bu cocuk la
Benim değil bsbsjsjb
Harbi tatliymis ama abartma bence jcjvk
Bizim kapıcı mahmudun
Şu an akıl hastanesinde
Yoo iyileşti baya düzeldi diye biliyorum en son programa falan çıktı
Yok bir kaç sene önce gördüm yakın zaman 1-1.5 sene oluyo dolaşıyordu bir ara bi yerden tanıdık geldi diye baktım oda bana baktı bi 😅 sonradan hatırladım oyuncu olduğunu Emek Komutanımdan
Emret komuranım
Kilo almıştı baya biraz düzelmiş gibi
Bu adam yakışıklı ise biz Brad Pitt iz
Bu adamın yanına yaklaşamazsın kıskanma! Tr de daha iyisi yok ondan
Hahahah ünlü olmayıp daha yakışıklı binlerce insan var, ünlülerden bile en basitinden Polat Alemdar var bundan yakışıklı
Haha Polat Alemdar ya ne? Karizma ama asla bunun kadar yakışıklı değil olamaz! Bu adamın yüz hatları çok iyi farklı kimse benzemez ona
Yakışıklılık algın çok değişik dhagsgsgsh
Senin baya değişik o zaman ona aşık olmayan kız az bulunurdu
Hiç sevmezdim
Niye ne yaptı sana mesela?
Oyunculuğunu sevmezdim bana bir şey yapamaz zaten
Gayet iyiydim oyunculuğu bende mesela Kıvanç tatlutuğ oyunculuğunu sevmem
Ben sevmezdim yani bilmiyorum kıvancıda sevmiyorum ama çağatayın oyunculuğuna sözüm yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?