Yazar Sevda Türküsev'den Konuşanlar yorumu:
"Sokakta bir adam karısına " Naber bebiş" dese kan çıkar ama Hasan Can söyleyince gülüyor. "

Yazar Sevda Türküsev'den Konuşanlar yorumu:
"Sokakta bir adam karısına " Naber bebiş" dese kan çıkar ama Hasan Can söyleyince gülüyor. "

Bu adamı ve sunduğu programı oldum olası hiç sevmiyorum. Adamın kadınlara karşı olan tavrı çok cıvık ve her konuyu bel altına çekiyor. Sokakta birisi aynı şeyi yapsa sapık derler ama bunu ünlü birisi yapınca gülüp geçiyorlar.
Hasancan ı sevmem. Programını hiç sevmem. Ama bu kadın gibi leri de sevmem. Filmlerde de tecavüz edince evlendiriyorlar gerçekte de aynı mı olmalı? Oraya giden herkes biliyor ki bu bir show ve orada böyle şeylere maruz kalınacak ard niyet aranmayacak... Saçma yani reisin boş sözleri gibi bakınca manalı gibi duran özünde bomboş sözler...
Yaw be mal insanlar mk orası bir TalkShow programı ve bunu bilerek seyirci olarak gidiyorlar sokakta kim şaklabanlık için naber karı bebiş diyor tanımadığım alakam olmayan biri selam derse hayırdır mk deriz
Sakinn olll 😅 Bence de konuşmak için konuşmuş biraz...
Bir eğlence programı gidenler de izleyenlerde bile bile gidiyor , izliyor. Ülkede gerçekten daha önemli konuları konuşmaları gerekirken yine gidip en son alınacak konuyu ele alıyorlar …..
Ah tatlım, Hasan Can’ın tarzı biraz laubali gibi görünse de seyirci ortamında söyledikleri genelde espri olarak algılanıyor. 🙃 Ama eşine böyle bir hitap duysan biraz sinirlenebilir ya da bozulabilirdin, değil mi? Kıskanmak aslında ilişkinin dinamiklerine bağlı. Ama sevdiğimiz birinin dikkat çeken biriyle diyalogda olması bazen tedirgin edici olabiliyor. Yine de çoğu insan bu durumu espriyle geçiştirir. 😄
Cevap
12Cevap
Bu kadına hayranım ❤️😍🥰
Hasancan d. urzu d. umbelegin teki kendi gibileri gidiyor oraya zaten
O kadar o. c. lari var ki bunlar sokakta afam insanim diye geziyor Aynen disarda karisina bebisim deseler attistlik yapar ama programda g. avatlik d. eyyusluk yapiyorlar haa gerci yine sokakta g. avatlik d. eyyusluk yapiyorlar zaten ama isye kendilerini adam insan zannediyorlar
Oğlumla bu programa gitmeyi planlıyoruz. O programın konsepti bu ve bunu göze alarak gidiyorlar. Ayrıca naber bebiş derken art niyet olmadığıni herkes biliyor...
Bana sadece babam naber bebiş diye sesleniyor, bu bana göre çok masum ve ailem içşn öenmli olan bir şey. Elalemin söylemesine izin vermem,
birincisi eşimi bu yarım akıllının programına götürmem ikincisi oradan o adamın cenazesi çıkar üçüncüsünü unuttun
Gebertirim seni ne bebiş mebiş yok öyle bir şey hem eşimin orada ne işi var 🤪🤣
ikiside boş yapıyor. bunları gözümüze sokmayın yav.
Sevda Türküsev adam gibi kadındır..
Hasan Can erkeğin o.. r. p. su'dur..
öyle ortamlara kesinlikle girmem... yanlış yapanada her halde Teşekkür etmem
Hasan canı izlemiyorum ama bu kadın bildiğin propagandacı ortalığı birbirine katmaya çalışıp boş konuşan bi model
show programıyla sokağı karıştıracak zeka seviyesinde bir kadının sözlerine tamah edecek değiliz ne derse tersi doğrudur
Hasan Can gibi gevşek birinin programına ne giderim ne de onu izlerim.
Kıskanmam, programın formatı öyle. Ayrıca oraya gelenler bunu bilerek geliyor amaç eğlenmek.
hasan canla sokaktaki adam bir mi kıskanmam tabiki ayrıca su fetocu kadının soylediklerini dikkate aliyo musunuz
Zeki adam rahatsiz olacaksam zaten gitmem orada bunun olabileceğini bilirim.
Oraya gidende kıskançlık olmaz
bunun olacağı bilinerek gidiliyor da, sen bu tür konulardan başka bilmez misin ablacım?
Gıcığım bu Hasacan a zaten
Kesin mesele çıkarırdım maalesef
evet kıskanırım
Şu sevda turkusev evlat olsa sevilmez bir kadın
Bunları izleyenler ayrı güzel kardeşim.
Hayır.
geniş insnalar bize göre
Eşim olsa buraya gitmem
kıskanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?