Basketbolcu Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'in hayranlarının, rol arkadaşı Akın Akınözüyle fotoğraf paylaşmasına sinirlendi ve engelledi. Cedi osmanSiz ilişkilerde çok kıskanç mısınızdır?
Cedi Osman, Ebru Şahin'in rol arkadaşını kıskandı! Siz ilişkilerde çok kıskanç mısınızdır?
Başkalarının ilişkilerine özenip, kıskançlık krizine girdiğim oluyor. Bu krize kendimi kaptırınca da arabayla hız yapmaya başlıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düşünsene nba’de oynuyorsun, ünlü bir basketbolcusun. Ama keko gibi davranışlar sergiliyorsun, bir fotoğraf yüzünden sevgilinle kavga falan çıkarıyorsun. Komik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Koskoca Cedi'sin ve o kızla mı çıkıyorsun 😬
Değilde Akinla daha çok yakışıyorlar xkfkfkfkgkg bende olsam bende kıskanırım
Sen varya ayhauahays😅😅😅😅
Cedi biz boşuna demiyoruz uzak mesafe ilişkisi zararlı diye sen kalkıp kıtalar arası ilişki kuruyorsun. Yapma bunları yanarsın.
Başkalarının ilişkilerine özenip, kıskançlık krizine girdiğim oluyor. Bu krize kendimi kaptırınca da arabayla hız yapmaya başlıyorum.
Düşünsene nba’de oynuyorsun, ünlü bir basketbolcusun. Ama keko gibi davranışlar sergiliyorsun, bir fotoğraf yüzünden sevgilinle kavga falan çıkarıyorsun. Komik.
Nba oynuyorsun tonlarca para kaldiriyorsun ne buludun bu kızda halen anlayabilmiş değilim
Haklı kim olsa kıskanır oyunculuğu bu yüzden sevmiyorum
değilim isterse aldatabilir çünkü büyük ihtimal bende aldatıyorumdur
Kıskanç değilim karşı taraf kıskanç olursa köpek gibi sevsem bile 3 gün bile dayanamam
Kıskanç bir yapım yok.
Ooo yeaaahhh kimi engelledi komik
Bi zahmet kıskansın oda yani 😂
Ebruyu engelledi hee
He baktım habere iyi yapmış
Hayır
evet
Cedi ebruyu doyurmuş
Ergen bunlar ya
Ay g*tüm