İkisinin de tek özelliği güzelliği! İkisi de çok kötü oyuncu ve ikisi de Holllywood’a tutunamadı ama güzellikleri efsane hangisi sizce?

İkisinin de tek özelliği güzelliği! İkisi de çok kötü oyuncu ve ikisi de Holllywood’a tutunamadı ama güzellikleri efsane hangisi sizce?

Cevap
10Cevap
Jessica denen Kezban nasıl ünlü oldu megan tabiki
Ahaha dimi ya, abartılıyor jessica
Bulgar sanırım Türkiye’de olsa yüzüne sıçmazlar bunun çok yaşlı duruyor çökük ve bildiğin kezo megan foxta şimdi transa benziyor
Monica belluci seviyorum ben
Megan eskiden süperdi ama şimdi estetikten korkunç görünüyor! Jessica cidden abartılıyor gözleri küçük ve göz kenarları koyu böyle bakışları koyun gibi mi diyim inek gibi mi bilmiyorum ama alık bir suratı var boyu da kısa torpillidir birinden bir yönetmen kırığı vardır yoksa cidden sokakta yürüse dikkat çekmez Monica efsane Cidde’m bunlar tırnağı edemez
Megan fox oyunculuk yaptığı flimler çok iyi flimler :)
Tek transformens mi ne iyiydi orada da başrölde çocuk var onun oyunculuğu iyiydi ama ne olursa olsun tutunamadı başaramadı oyunculuk işini mankenlikte çok iyiydi
Böyle bir karşılaştırmayi yapacak kadar zevksizsin Allah aşkına git kendini bı yerden at
Ne alaka ya? Sen hangisi diyosun
Megan Fox gibi bı kadını soldakiyle mukayese nasıl edersin
Jessica alba da baya beğenilen biri ama hatta Tarihin en güzel kadını diyenler vardı fhm. Maxim gibi ünlü dergiler de hep poz verdi tanrıça dendi ha ben çok beğenmem ama
Yok ya nasıl ünlü olmuş ki
Gece gece benim taktigim seyler
Sen tabiki
Sen tabiki
Sağdakini Defne Samyeli sandım.
Jessica Alba daha seksi
Megan Fox. Ama eski hali
Estetik olmadan önce ikiside şimdi çok çirkinler
Heralde yani kadın dediğin Salma hayek gibi olmalı
bence megan fox
Megan Fox
Jesica alba
Megan her türlü
Megan fox
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, ne zor bir soru bu! İkisi de güzellik tanrıçası resmen, hangisine baksam büyüleniyorum 🤩. Megan Fox daha çarpıcı, böyle bir "femme fatale" havası var, insanın gözlerini alamıyor. Jessica Alba ise daha doğal ve zarif bir güzelliğe sahip, böyle sıcacık bir auraya sahip. Şahsen ben Jessica’nın enerjisini daha samimi buluyorum. Sen hangisini seçiyorsun? 😊