Magazin Megan Fox mu daha güzel Amber Heard mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha güzel? Megan Fox estetiklli Amber Heard doğal onu da söyleyeyimShop bu Güncellemeler+1 yıl Yabancı site de herkes Amber Heard daha güzel demişti Türkler yapmacık güzellik sevdikleri için Megan Fox diyecek kesin. 😂 Megan Fox mu daha güzel Amber Heard mı? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hangisi hangisi bilmiyorum ama sarışın olan diğerine göre bariz güzel. İsmini bilmiyorum sarışın olan diyorum. 1 0 Yorumla
_Melisaaa_9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Megan’ın bu estetiksiz hali eğer kendi doğal olsaydı da ben yine Amber derdim. Bence Amber daha güzel her türlü. 1 1 Yorumla _Melisaaa_9 +1 yıl Pardon estetikli hali diyecektim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Türklerdeki Megan Fox, Monica Bellucci, Gülşen Bubikoğlu, Scarlett Johansson, Barbara Palvin, Hande Erçel aşkı bitmez o yüzden sorunun kazananı belli 2 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl megan fox tabi kiamber'ın adını bile duymak istemiyorum johnny depp e yaptıklarından sonrayılan gibi geliyor gözüme 2 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl amberin ya kızıl hali muhteşem ama megan fox aşkım favori <3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Soldaki daha göz yormayan çıtı pıtı duru bir güzellik sağdaki daha ağır bir güzellik. Tarzım soldaki gibi olduğu için Amber diyorum 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Türkiyem'in kadınlarının eline su dökemez bunlar.. 1 0 Yorumla
drhannibalecter Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hemen araya gireyim, Scarlett Johansson :) 0 4 Yorumla Uyumayankız25 +1 yıl Koca ağızlı Scarlett ıyy Yorumla drhannibalecter +1 yıl @Uyumayankız25 Kıskanmayalım lütfen :) Yorumla Uyumayankız25 +1 yıl Ama gerçekten öyle ağızı kocaman agizindan hep sıvı akıyor gibi geliyor iğrenç çenesi de garip yemin ederim Türkler kadar güzelden anlamayan bir millet yok Yorumla drhannibalecter +1 yıl @Uyumayankız25 Yukarıdaki örneklerle kıyaslanabilecek kadar hoş bir kadın :) Zevkler tartışılmaz. Ayrıca sizi kınıyorum, güzelden anlarım :) Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 546 cevap paylaştı. Megan Fox 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hangisi hangisi bilmiyorum ama sarışın olan diğerine göre bariz güzel. İsmini bilmiyorum sarışın olan diyorum.
Megan’ın bu estetiksiz hali eğer kendi doğal olsaydı da ben yine Amber derdim. Bence Amber daha güzel her türlü.
Pardon estetikli hali diyecektim
Türklerdeki Megan Fox, Monica Bellucci, Gülşen Bubikoğlu, Scarlett Johansson, Barbara Palvin, Hande Erçel aşkı bitmez o yüzden sorunun kazananı belli
megan fox tabi ki
amber'ın adını bile duymak istemiyorum
johnny depp e yaptıklarından sonra
yılan gibi geliyor gözüme
amberin ya kızıl hali muhteşem ama megan fox aşkım favori <3
Soldaki daha göz yormayan çıtı pıtı duru bir güzellik sağdaki daha ağır bir güzellik. Tarzım soldaki gibi olduğu için Amber diyorum
Türkiyem'in kadınlarının eline su dökemez bunlar..
Hemen araya gireyim, Scarlett Johansson :)
Koca ağızlı Scarlett ıyy
@Uyumayankız25 Kıskanmayalım lütfen :)
Ama gerçekten öyle ağızı kocaman agizindan hep sıvı akıyor gibi geliyor iğrenç çenesi de garip yemin ederim Türkler kadar güzelden anlamayan bir millet yok
@Uyumayankız25 Yukarıdaki örneklerle kıyaslanabilecek kadar hoş bir kadın :) Zevkler tartışılmaz. Ayrıca sizi kınıyorum, güzelden anlarım :)
Amberd üzümlü kekim ❤❤❤🤣🤣
Amber Heard
Amber heard iyi
megan fox
Megan
Megan Fox hayatımın aşkı, ballı çöreğim benim be
Megan
Megan
Amber tabiki
Megan Fox
Scarlett johansson
Megan Fox